Μας τελείωσε τo παζάρι… της πανελλήνιας έκθεσης «Κορινθία 2014»!

Έριξε αυλαία η  “6η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2014”  που διοργανώθηκε από την  Αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας και κατά τους διοργανωτές είχε την  υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, που ενδεχομένως  – εάν την είχε – αυτό θα αποτελούσε εγγύηση για την επιτυχία…

Δεν μας είπαν όμως  οι διοργανωτές αν είχαν και την σύμφωνη γνώμη της ΔΕΘ-HELEXPO A.E.για να στηθεί Εμποροπανύγηρη στον περιβάλλοντα χώρο,αλλά και στον κύριο χώρο της έκθεσης «Κορινθία 2014»…(Δείτε 4.4. ΧΡΗΣΗ ΕΚΘΕΤΗΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΛΙΑΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ,ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ )

Όχι ότι τραβάμε κανένα ζόρι με τα πανηγύρια…αλλά αφού έγινε η «Κορινθία 2014» για τα… πανηγύρια,δεν γινόταν τουλάχιστον  του Αγίου Φανουρίου,που γιόρταζε το Βέλο,να είχε και χαρακτήρα πιο πανηγυριώτικο !

Άσε που ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας θα μπορούσε να τρατάρει φανουρόπιτα  με ευρωενωσιακά προγράμματα απασχόλησης,που δεν είναι  τίποτα άλλο παρά μηχανισμοί επιδότησης των επιχειρήσεων με τζάμπα εργαζόμενους και γενίκευσης της προσωρινής ελαστικής απασχόλησης, χωρίς δικαιώματα, ιδιαίτερα των νέων….εκ μέρους του Αγίου Φανουρίου!

Εκ μέρους του Αγίου Φανουρίου,θα μπορούσαν να προσφέρουν ακόμη και συνεργασίες για επενδύσεις ,στους επαγγελματίες   που συμμετείχαν στην «Κορινθία 2014» !

Έτσι θα γινόταν πιο πειστική και η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ που έχει ως  πρόεδρο τον Βασίλη Νανόπουλο,αλλά και ο Γενικός Διευθυντής του ΕΦΕΠΑΕ ,που έχει εταίρο την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ του κυρίου Νανόπουλου ,αλλά και η διευθύντρια  κα. Πετροπούλου , της ίδιας Διαχειριστικής του κυρίου Νανόπουλου,που παρουσίασε επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων…εκ μέρους του Αγίου Φανουρίου!

Όπως και να χει όμως,την «Κορινθία 2014» εκτός από τον Τατούλη και τον Κουρουμπλή την εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά  και πλείστοι άλλοι  «αλεξιπτωτιστές» της πολιτικής,της οικονομικής και της πολιτισμικής ζωής,που ως αεροκίνητοι  προσγειώθηκαν ομαλώς ή ανωμάλως στους χώρους της έκθεσης  «Κορινθία 2014»

Δυστυχώς ουδείς έδειξε χαρακτήρα πνευματικού ανδρόςπλην ίσως του Αλέκου !! 

Γιαυτό και ο Βασίλης ο Νανόπουλος χαρακτήρισε την έκθεση  «Κορινθία 2014» ως το κορυφαίο πολιτικοοικονομικό,πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός για την Κορινθία το 2014 !

Google+ Linkedin