Μάλλον η υδροδότηση του Κιάτου έπεσε βαριά στον Δημήτρη Παπαγεωργίου

Μάλλον η υδροδότηση του Κιάτου με πόσιμο νερό Στυμφαλίας  έπεσε βαριά  στον κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου και, σχεδόν αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση, ζητά ντιμπέιτ από τον δήμαρχο Σικυωνίων ,αμφισβητώντας προφανώς όχι το πραγματικό γεγονός και την σπουδαιότητά του ,αλλά τον τρόπο και τη νομιμότητα, που το έργο αυτό πραγματοποιήθηκε.

Βεβαίως δεν είναι πρώτη φορά που ο Στυμφάλιος υποψήφιος κινείται σε φορμαλιστικά πρότυπα παραγωγής δημόσιου λόγου και ενδεχομένως βάζει σε σκέψεις όσους Κιατιώτες τον ακολουθούν από υποχρέωση,αλλά θέλουν να πίνουν και νερό Στυμφαλίας από τις βρύσες τους.

Το ερώτημα δεν είναι το γιατί ο νεαρός δικηγόρος επιμένει να εμφανίζει μια περίεργη….  συναντίληψη με τον έτερο υποψήφιο Νίκο Ζαχαρόπουλο, που εμμονικά  προβάλει την «δικαστικοποίηση» των πάντων, ως περιστρεφόμενη πόρτα για την διευκόλυνση του προεκλογικού του αγώνα.

Το ερώτημα δεν είναι το γιατί ο, κατά παράδοσιν, δεξιός Δημητράκης τοποθετείται ως όψιμος υποστηρικτής του αείμνηστου Γιώργου Γιαννόπουλου και μεθοδευμένα παρασιωπά ότι ο δήμαρχος, στη συνέντευξη Τύπου, έκανε  ιδιαίτερη μνεία σε όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές λέγοντας : “αυτή η προσπάθεια ήταν μια συνέχεια των ενεργειών και των διεκδικήσεων και των προηγούμενων δημοτικών αρχών”.

 Το ερώτημα δεν είναι  το γιατί ο  νεόκοπος  υποψήφιος  χρησιμοποιεί την έννοια της λέξης “απομείωση” για να καθορίσει, ως λογιστική αξία, το δικαίωμα  πρόσβασης του Σικυώνιου πολίτη στο  πόσιμο νερό της Στυμφαλίας.

Όλα αυτά απορρέουν από την πολιτικοϊδεολογική του συγκρότηση…

Το ερώτημα είναι : ένας νέος επιστήμονας, που, δικαιωματικά, διεκδικεί να διοικήσει τον Δήμο Σικυωνίων,γιατί  δεν αντιλαμβάνεται ότι οι πολίτες προσεγγίζονται  με όρους κοινωνικής και πολιτικής διαλεκτικής ; 

Μια ακόμα «δικολαβία» με τη μορφή του ντιμπέιτ σε τι θα ωφελήσει τον προεκλογικό διάλογο …πέρα από την ψευδαίσθηση ότι  θα καταφέρει να καταστήσει το θέμα της υδροδότησης του Κιάτου ζήτημα δημόσιας τάξης, ποινικού κώδικα ;

Google+ Linkedin