Λουτράκι: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την ίδρυση της ΕΠΟΝ

Λουτράκι: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την ίδρυση της ΕΠΟΝ

  ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ παράρτημα Λουτρακίου-Περαχώρας –  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΕΠΟΝ ιδρύθηκε σε συνθήκες Κατοχής, παρά την ασφυκτική πίεση που επέβαλαν οι απαγορεύσεις, η τρομοκρατία, η ωμή βία των κατακτητών και των δοσίλογων συνεργατών τους. Ήταν αποτέλεσμα και συνέχεια της ορμητικής ανάπτυξης του εργατικού – λαϊκού κινήματος, του ηρωικού απελευθερωτικού αγώνα του λαού μας, με καθοριστική τη συμμετοχή της εργατικής και σπουδάζουσας νεολαίας.

Ως ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ τιμούμε την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ, δηλώνοντας αμέριστη στήριξη στους σημερινούς αγώνες της νεολαίας και όλων των εργαζομένων για κάλυψη των αναγκών τους, για μέτρα προστασίας της υγείας από την πανδημία, για μόρφωση, για εργασία, για το εισόδημα των λαϊκών οικογενειών, κατά της κρατικής καταστολής, κατά των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, για αποδέσμευση από ΝΑΤΟ – ΕΕ, για να φύγουν οι βάσεις του θανάτου.

Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων τιμάμε την επέτειο των 78 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, στις 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2021 στις 1μμ στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης (παραλιακό πάρκο Λουτρακίου).

Google+ Linkedin