Λουτράκι: Δημότης επιτέθηκε με «σπαθί» στον αντιδήμαρχο Κ. Παντελέου

Λουτράκι: Δημότης επιτέθηκε με «σπαθί» στον αντιδήμαρχο Κ. Παντελέου

Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την Τρίτη το μεσημέρι στο Λουτράκι όταν o αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, όπως δήλωσε αρχικά στο loutrakiblog, δέχτηκε επίθεση με σπαθί από 39χρονο δημότη. Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στο KorinthosTV ο κ. Παντελέου διευκρίνισε ότι μετά το περιστατικό έγινε αντιληπτό ότι το σπαθί δεν ήταν αληθινό, αλλά «πλαστικό, ενισχυμένο».

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το loutrakiblog, συνέβη την ώρα που ο κ. Παντελέου βρισκόταν στο πάρκο Μάτση μαζί με εργολάβους και μηχανικούς για εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής ανοιχτού θεάτρου 810 θέσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Παντελέου ο 39χρονος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του προσπαθώντας να τον χτυπήσει και λέγοντας χαρακτηριστικά «έχεις κάνει στο δήμο ένα μπάχαλο, κάνεις παντού ό,τι θέλεις».

Ευτυχώς, όπως λέει ο κ. Παντελέου, δύο άτομα που βρίσκονταν δίπλα του επενέβησαν και τον προστάτεψαν, με το loutrakiblog να αναφέρει ότι ένας από αυτούς έριξε τον 39χρονο στο έδαφος.

«Το δια ταύτα είναι ότι αφού τον απέκλεισαν να μην με χτυπήσει, την ώρα που σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί που είχε στο πίσω μέρος του παντελονιού του» είπε στο loutrakiblog ο κ. Παντελέου, ο οποίος στη συνέχεια φώναξε την αστυνομία και έκανε μήνυση γιατί, όπως τόνισε, ο 39χρονος απείλησε την οικογένεια και τα παιδιά του λέγοντας «ξέρω πού μένεις και θα ‘ρθω να σε βρω».

Ο 39χρονος συνελήφθη γύρω στις 13:00 για φραστική επίθεση προς τον αντιδήμαρχο και θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον εισαγγελέα.

Για το περιστατικό , ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δημότης έχει δημιουργήσει πρόβλημα με τη συμπεριφορά του. Πριν λίγες μέρες συμπεριφέρθηκε άσχημα σε άλλο εργαζόμενο σε δημοτικό κατάστημα που εργάζεται και ο ίδιος ο νεαρός. (σσ ο νεαρός εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο)

Google+ Linkedin