Κούγιας για… φτύσιμο !

Ο Κούγιας το τερμάτισε…δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Λάρισα και τον ΠΑΟΚ πλησιάσε προς το μέρος του Ελ Καντουρί και τον έφτυσε στα μούτρα !

Θαυμάστε ΕΔΩ τον άνθρωπο που όπου βρεθεί και όπου σταθεί διατυμπανίζει το ακέραιο του χαρακτήρα του …

Το  ενδιαφέρον πλέον μετατοπίζεται  στο τι θα πράξει ο αθλητικός εισαγγελέας προκειμένου να μπει τέλος στην αλητεία!…

Θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια ; 

Για «συμπεριφορά που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» έκανε λόγο,εξοργισμένος από τη γενικότερη συμπεριφορά σε βάρος του ΠΑΟΚ ,ο μεγαλομέτοχος  του «Δικεφάλου του Βορρά» Ιβάν Σαββίδης 

Αναλυτικά η δήλωση Σαββίδη: 

«Αυτό που είδα σήμερα να συμβαίνει στο γήπεδο της Λάρισας είναι μια τριτοκοσμική εικόνα. Αν δεν ντρέπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τη δική του συμπεριφορά, οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν.

Φτάνει με τη συμπεριφορά του που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες. Δεν θα αφήσω να περάσει ατιμώρητη αυτή η συνειδητή απουσία ασφάλειας γύρω από την ομάδα μου, από τους διοργανωτές του αγώνα. Δεν δέχομαι καν καμία συγγνώμη για τέτοιες εγκληματικές αμέλειες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούν σκληρά για όλους».

Google+ Linkedin