Με επίκεντρο τα Αθίκια θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου το 5ο Φθινοπωρινό Ράλλυ

Με 35 συμμετοχές και επίκεντρο τα Αθίκια θα πραγματοποιηθεί από 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου  το 5ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, ο πέμπτος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ράλλυ. 

Ο αγώνας είναι έξυπνα σχεδιασμένος, καθώς περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 84.54 χιλιομέτρων, ενώ οι απλές διαδρομές δεν ξεπερνούν τα 15 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα το συνολικό μήκος του Ράλλυ να είναι κάτω από 100 χιλιόμετρα, κάτι που σπάνια συναντάμε σε πρωταθληματικό αγώνα.

Η  Πανηγυρική Εκκίνηση του 5ου Φθινοπωρινού Ράλλυ έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο,στις 8 το βράδυ,στις εγκαταστάσεις του Sea & Sand Bar στα Ίσθμια. 

Το πρόγραμμα της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου περιλαμβάνει 3 περάσματα από τις 2 ειδικές διαδρομές του αγώνα, τα Αθίκια και τον Άγιο Ιωάννη,ενώ τα πληρώματα θα τερματίσουν στις 15.24 στην Πλατεία Αθικίων.

Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) και ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων είναι προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 16.30 έως τις 18.00, στις εγκαταστάσεις της Μπάσδελης ΙΚΕ (76ο χλμ. ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου).

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Autovision Κορινθίας.

Google+ Linkedin