Κορδώσης : Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται,Βασίλη, εδώ πέρα η άλλη μισή στο κόμμα βρίσκεται…

Κορδώσης : Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται,Βασίλη, εδώ πέρα η άλλη μισή στο κόμμα βρίσκεται…

Με αιχμές ένθεν κακείθεν επισημοποιήθηκε η «βελούδινη» αποχώρηση του Χρήστου Κορδώση από τη Δημοτική Παράταξη του Βασίλη Νανόπουλου. Στην ανακοίνωσή του ο  πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας ούτε λίγο ούτε πολύ  αποδίδει στον κ. Νανόπουλο ότι  δεν σεβάστηκε τον …δημοκρατικό συγκεντρωτισμό (!) , που επέβαλε η κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας ,προκειμένου να αποφύγει τον τοπικό κατατεμαχισμό των δυνάμεών της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Κορινθίων.

Ο Βασίλης Νανόπουλος σχολιάζοντας την “ανεξαρτητοποίηση” Κορδώση δήλωσε (ΕΔΩ) με νόημα ότι αυτές οι ανεξαρτητοποιήσεις, με τον τρόπο και το χρόνο κατά τον οποίο εκδηλώνονται, προσδιορίζουν την στάση μας απέναντι στα δημόσια πράγματα

Η ανακοίνωση του Χρήστου Κορδώση :

“Η συμμετοχή μου στα κοινά και ειδικότερα στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελεί για μένα τον τρόπο για την εκπλήρωση του καθήκοντος και της ευθύνης που  αντιλαμβάνομαι ότι μου αναλογεί ως πολίτη.

Μόνη μου δέσμευση σε αυτή την πορεία ήταν και είναι η αδιαπραγμάτευτη προσπάθεια για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά μας.

Αυτή τη δέσμευση και ευθύνη ανέλαβα από τους συντοπίτες μου που με εμπιστεύτηκαν το 2014 και με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Κορινθίων, όπως και από την οικογένειά μου που με στηρίζει και σε αυτή την προσπάθεια.

Μια καθημερινή προσπάθεια που κατά την άποψή μου απαιτεί συνοδοιπόρους με κοινές προθέσεις, κοινό όραμα και συμφωνία στους τρόπους και τα μέσα υλοποίησής της. Τουλάχιστον κοινή αντίληψη για το αυτονόητο.

Αν αυτή η αυτονόητη (για μένα) συνθήκη δεν συντρέχει σε σημαντικό βαθμό, η προσπάθεια δε σταματά, γιατί η ευθύνη και το καθήκον δεν παύουν να υφίστανται, αλλά ο αγώνας για το καλό του τόπου δεν μπορεί να δίνεται πια με τους ίδιους συνοδοιπόρους, γιατί παύει να είναι εποικοδομητικός.

Με αυτές τις σκέψεις, δηλώνω με την παρούσα την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ευχαριστώ θερμά τον επικεφαλής της Βασίλη Νανόπουλο για την κοινή μας πορεία και τους αγώνες που δώσαμε μαζί.

Ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσω να επιτελώ το καθήκον μου διεκδικώντας και στηρίζοντας ό,τι είναι προς όφελος των πολιτών του Δήμου Κορινθίων.

Η μεγαλύτερη ευθύνη που αναλαμβάνουμε με την εκλογή μας σε δημόσια αξιώματα, ήταν είναι και θα είναι η υπέρβαση του εαυτού μας. Γιατί αυτό αξίζει στον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΚΟΡΔΩΣΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων

Google+ Linkedin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
*