Κιάτο | Τα δημοσιεύματα του “γλυκού νερού” και το χρυσόμαλλο δέρας !

Με δημοσιεύματα του “γλυκού νερού” συνεχίζεται η  σπέκουλα για την καταλληλότητα ή όχι του πόσιμου νερού , που και επίσημα πλέον ρέει στις βρύσες του Κιάτου.

Μέχρι και τον Ουίνστον Τσώρτσιλ θυμήθηκαν τα εξαπτέρυγα των νιόφερτων υποψηφίων , που δεν συγχωρούν στον Σταματόπουλο  ότι πρόκανε και….έβαλε το νερό στ’ αυλάκι !

Μήπως τελικά,όπως θα έλεγε και ο Βρετανός πολιτικός,οι προθέσεις αυτών των υποψηφίων είναι ένας γρίφος με περιτύλιγμα μυστηρίου, μέσα σε ένα αίνιγμα ή απλά δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ακόμα και οι δυνητικοί ψηφοφόροι τους  πίνουν πλέον ποιοτικό νερό βρύσης  στ’ όνομα του Σπύρου !!

Βεβαίως,το αξιοπερίεργο είναι : γιατί δεν κάνουν μια κοινή συνέντευξη Τύπου με τον παλαιότερο ανθυποψήφιό τους Νίκο Ζαχαρόπουλο … να γελάσει ο κάθε πικραμένος !

Γιατί καμουφλάρονται πίσω από την φερόμενη ως συγγραφέα Έλλη Φρίξου, που  συνειρμικά τουλάχιστον σε παραπέμπει… στο  χρυσόμαλλο δέρας! 

Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή η  «προβιά» είναι τόσο ψεύτικη ,όσο και το  socializing του μελίρρυτου συνΔΗΜΟΤΗ μας ,που φιλοδοξεί να καταστήσει τον Δήμο Σικυωνίων παραμάγαζο της γερμανικής Bayer ,παρότι η αναφορά και μόνο του ονόματός της ανασύρει επώδυνες αναμνήσεις ;

Έχει άδικο ο Σταματόπουλος που μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν ασχολείται μαζί τους,γιατί ξέρει ενδεχομένως ένα άλλο γνωμικό του πρώην πρωθυπουργού  του Ηνωμένου Βασίλειου  που λέει ότι : Δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, αν σταματάς και ρίχνεις πέτρες σε κάθε σκύλο που γαβγίζει…

Google+ Linkedin