Κιάτο | Τα δημοσιεύματα του “γλυκού νερού” και το χρυσόμαλλο δέρας !
Με δημοσιεύματα του “γλυκού νερού” συνεχίζεται η σπέκουλα για την καταλληλότητα ή όχι του πόσιμου νερού , που και επίσημα πλέον ρέει στις βρύσες του Κιάτου.

Μέχρι και τον Ουίνστον Τσώρτσιλ θυμήθηκαν τα εξαπτέρυγα των νιόφερτων υποψηφίων , που δεν συγχωρούν στον Σταματόπουλο ότι πρόκανε και….έβαλε το νερό στ’ αυλάκι !
Μήπως τελικά,όπως θα έλεγε και ο Βρετανός πολιτικός,οι προθέσεις αυτών των υποψηφίων είναι ένας γρίφος με περιτύλιγμα μυστηρίου, μέσα σε ένα αίνιγμα ή απλά δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ακόμα και οι δυνητικοί ψηφοφόροι τους πίνουν πλέον ποιοτικό νερό βρύσης στ’ όνομα του Σπύρου !!
Βεβαίως,το αξιοπερίεργο είναι : γιατί δεν κάνουν μια κοινή συνέντευξη Τύπου με τον παλαιότερο ανθυποψήφιό τους Νίκο Ζαχαρόπουλο … να γελάσει ο κάθε πικραμένος !
Γιατί καμουφλάρονται πίσω από την φερόμενη ως συγγραφέα Έλλη Φρίξου, που συνειρμικά τουλάχιστον σε παραπέμπει… στο χρυσόμαλλο δέρας!
Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή η «προβιά» είναι τόσο ψεύτικη ,όσο και το socializing του μελίρρυτου συνΔΗΜΟΤΗ μας ,που φιλοδοξεί να καταστήσει τον Δήμο Σικυωνίων παραμάγαζο της γερμανικής Bayer ,παρότι η αναφορά και μόνο του ονόματός της ανασύρει επώδυνες αναμνήσεις ;
Έχει άδικο ο Σταματόπουλος που μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν ασχολείται μαζί τους,γιατί ξέρει ενδεχομένως ένα άλλο γνωμικό του πρώην πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασίλειου που λέει ότι : Δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, αν σταματάς και ρίχνεις πέτρες σε κάθε σκύλο που γαβγίζει…