Κιάτο:Οι μάσκες έπεσαν κύριε Σταματόπουλε…

Την προπερασμένη Δευτέρα, 2 του Δεκέμβρη,με πρωτοβουλία πολιτών της Δ.Κορινθίας,διοργανώθηκε στο αμφιθέατρο του δήμου Σικυωνίων μια λαϊκή συνέλευση με θέμα: το επαπειλούμενο κλείσιμο των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ –πρώην ΙΚΑ.

Στην συνέλευση παρευρέθηκε και ο άρτι αφιχθείς από την Αμέρικα mister Spiros – ως δήμαρχος Σικυωνίων – αλλά και ο δήμαρχος Ξυλ/τρου-Ευρωστίνης,Αντώνης Κλαδούχος.

Σε τοποθετήσεις τους μάλιστα υποσχέθηκαν ότι θα συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους, ώστε να σταθούν απέναντι σε αποφάσεις που οδηγούν στο κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ και πως θα βοηθήσουν… περισσότερα »

Google+ Linkedin

1 Σχόλιο

  • Τάσος Λεονάρδος

    Δε σχολιάζω τα όσα ειρωνικά και χωρίς πολιτικό περιεχόμενο αναφέρετε στο πρόσωπό μου. Τονίζω ότι είμαι πρόεδρος με απόφαση του Δ.Σ. και θα είμαι όσο οι συνάδελφοί μου με εμπιστεύονται. Δε γνωρίζετε ή σκόπιμα αποκρύπτετε το διακριτό ρόλο Δημάρχου και Δημ. Συμβουλίου. Σχετικά με το θέμα και για ενημέρωση των αναγνωστών σας σάς αποστέλλω την απόφαση της 27ης Δεκεμβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία παρακαλώ να δημοσιεύσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

*
*
*