Κεραυνοί Πιτσάκη κατά κομματικών «πουθενάδων» με αφορμή το Βατερλώ του Άδωνι στην Κόρινθο

Κεραυνοί Πιτσάκη κατά κομματικών «πουθενάδων» με αφορμή το Βατερλώ του Άδωνι στην Κόρινθο
Δύσκολοι καιροί διαφαίνονται για τους κυβερνητικούς… κομματάρχες της ΔΕΕΠ Κορινθίας και τους  «πρίγκηπες» του Επιμελητηρίου , μετά το φιάσκο των άδειων καθισμάτων , στο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου , με προσκαλεσμένο τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.
Όσο και αν η παταγώδης αποτυχία αυτής της εκδήλωσης έρχεται ως απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης , που πλέον έχει γίνει κοινή πεποίθηση  των πολιτών, το γεγονός ότι οι οργανωτικοί υπεύθυνοι της εκδήλωσης δεν κατάφεραν να συσπειρώσουν ούτε πενήντα νοματαίους (εκτός των κομματικών αξιωματούχων) υποδηλώνει ευθέως ότι η συγκεκριμένη ακροδεξιά συνιστώσα της Ν.Δ. το μόνο που «απολαμβάνει» είναι την αποστροφή όχι μόνο του προοδευτικού κόσμου της Κορινθίας αλλά και των παραδοσιακά δεξιών ψηφοφόρων, που αρνούνται να γίνουν μέρος ενός στημένου σκηνικού ανυποληψίας.
Την οργανωτική ανυπαρξία στηλίτευσαν στα social media επώνυμοι νεοδημοκράτες της Κορινθίας , με χαρακτηριστικότερη την παρέμβαση του γνωστού επιμελητηριακού παράγοντα Παναγιώτη Πιτσάκη , που αναφέρεται σε κομματικούς «πουθενάδες»!
Δείτε την παρέμβαση του κ. Παναγιώτη Πιτσάκη στο facebook
Άραγε ποιοι κομματικοί «πουθενάδες»  θα αναλάβουν την ευθύνη για το χθεσινό φιάσκο των άδειων καθισμάτων;
Μια εικόνα χίλιες σκέψεις…για την οργανωτική ανυπαρξία όσον κατάφεραν να απαξιώσουν με αυτό τον τρόπο την μεγάλη κεντροδεξιά, φιλελεύθερη, λαϊκή παράταξη και να διχάσουν τους φίλους της, την στιγμή μάλιστα που μέσα από συμπληγάδες προβλημάτων , που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, ετοιμάζετε να πάει σε εκλογές…
Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι κόμμα του λαού. Της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων,ενα κόμμα ανοιχτό αλλά και συγκροτημένο.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά.
Ποια πολιτικά συμπεράσματα θα εξαχθούν από την ανόητη εργαλειοποίηση της εκδήλωσης  από τους «πρίγκηπες» του Επιμελητηρίου Κορινθίας;
Κάποιοι πρέπει αναλάβουν τις ευθύνες τους…
Google+ Linkedin