Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα όταν αντίκρισε τον δολοφόνο του Παύλου

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα,η μητέρα του δολοφονημένου από τους νεοναζί, Παύλου Φύσσα, όταν οι αστυνομικοί πέρασαν από μπροστά της τον Ρουπακιά, για να τον οδηγήσουν στο εδώλιο.

 Ήταν τόση η φόρτισή της στη θέα του δολοφόνου που κατέρρευσε μέσα στη δικαστική αίθουσα κλαίγοντας.

Η γυναίκα φανερά ταραγμένη με τη βοήθεια κοντινών της προσώπων βγήκε για λίγο από την αίθουσα, αφού είπε στην πρόεδρο που την ρώτησε αν είναι εντάξει, ότι δεν χρειάζεται να διακόψει τη διαδικασία.

Ο Ρουπακιάς είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό εδώ και περίπου τρία χρόνια και έτσι οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο συνοδεία αστυνομικών.

Συνολικά 14 από τους 18 κατηγορούμενους για την υπόθεση Φύσσα προσήλθαν σήμερα στο εδώλιο Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων,ανάμεσά τους ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, Γ. Ρουπακιάς. Ο κατηγορούμενος για το θάνατο του 34χρονου μουσικού μετήχθη με καθυστέρηση από το σπίτι του όπου διαμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την αποφυλάκισή του, με αποτέλεσμα να φτάσει στη δικαστική αίθουσα αφού ξεκίνησε η διαδικασία.

Απόντες, κατά την πάγια τακτική τους, είναι οι κατηγορούμενοι ως διευθυντικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, πρώην και νυν βουλευτές του κόμματος.

Δείτε το video :Χρυσή Αυγή και πραγματικότητα

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=a_4DdWgqcsc[/embedyt]

Google+ Linkedin