Και το «Φιλόδημος ΙΙ» όπως κι αν το δεις…ένας είναι ο πρωταθλητής !

Και το «Φιλόδημος ΙΙ» όπως κι αν το δεις…ένας είναι ο πρωταθλητής !

Ο πολυνίκης Σταματόπουλος μιλά για τη δικαίωση ενός διαρκούς αγώνα…

Την βαθιά ικανοποίησή του εκφράζει ο Σπύρος Σταματόπουλος για το γεγονός ότι ο δήμος Σικυωνίων κατέχει την πρώτη θέση στην εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Σε σύντομες δηλώσεις του ο πολυνίκης δήμαρχος τόνισε ότι αυτή η διάκριση οφείλεται σε έναν διαρκή και επίπονο αγώνα για την πίστωση πόρων στα ταμεία του δήμου, με σκοπό τη βελτίωση των υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Σημείωσε επίσης ότι η επιτυχία αυτή οφείλεται, όπως και όλες οι άλλες , στη συλλογική εργασία και προσπάθεια από τις υπηρεσίες του δήμου και της ΔΕΥΑ και για το λόγο αυτό ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους, το στελεχιακό δυναμικό αλλά και το δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων.

Όπως και αν το δεις…ένας είναι ο πρωταθλητής !

Όπως φαίνεται και στους παρακάτω πίνακες ο δήμος Σικυωνίων ξεχωρίζει στο νομό Κορινθίας και στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», είτε προσμετρηθούν στα ποσά χρηματοδότησης οι ίδιοι πόροι είτε όχι , και αυτό σαφώς αποτελεί δικαίωση του αναπτυξιακού οράματος του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου,αλλα και επιβράβευση του διαρκούς αγώνα της δημοτικής αρχής για την εξασφάλιση των πόρων.

Google+ Linkedin