Η κεντρική ομιλία του Βλάση Τσιώτου ήταν γεμάτη με το νόημα και την ουσία της πραγματικής Νίκης των Πολιτών

Μια “άλλη συγκέντρωση¨ ήταν η χθεσινή κεντρική προεκλογική ομιλία του Βλάση Τσιώτου στην πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο. 

Με φόντο την πρόσοψη  του ιερού ναού ,του πολιούχου του Ξυλοκάστρου ,το σκηνικό της εκδήλωσης και ο αυτοδιοικητικός λόγος του Βλάση Τσιώτου συνδυάστηκαν αρμονικά με τη γεμάτη κόσμο πλατεία για τη δημιουργία ενός αλφάβητου που έστειλε τελεσίδικο μήνυμα ΝΙΚΗΣ του συνδυασμού Ανανεωτική Συνεργασία  Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Η χθεσινοβραδινή προεκλογική εκδήλωση δεν έμοιαζε σε τίποτα με τις άλλες προεκλογικές ομιλίες,που είδαμε αυτή τη βδομάδα στην πλατεία Αγίου Βλασίου. 

Η χθεσινοβραδινή εκδήλωση ΔΕΝ είχε πλαστικά φκιασίδια και ψευτό-χολιγουντιανές εξέδρες ,που προκαλούν ως σύμβολο εξουσίας.

ΔΕΝ είχε αυτοδιοικητικές φωτοβολίδες ,ούτε πανηγυρτζίδικες  «στρακαστρούκες» να προετοιμάσουν το ευνοϊκό έδαφος για την υποκλοπή των ψήφων…

Το σκηνικό της ομιλίας του Βλάση Τσιώτου,εμπνεόμενο ενδεχομένως από ένα ευρύ φάσμα συμβολικού περιεχομένου,είχε μόνο λίγα δενδρύλλια ελιάς . Ως σύμβολο κοινωνικής ειρήνης και νίκης των πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. 

Αναμφίβολα μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της προεκλογικής περιόδου  στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης είναι ο Βλάσης Τσιώτος,γιαυτό ίσως καθόλου τυχαία δεν είναι και τα πρόσφατα δημοσκοπικά ευρήματα (δείτε ΕΔΩ) που του δίνουν «ντάμπλ σκορ» έναντι των αντιπάλων του.

Δημοσιεύτηκε από Ανανεωτική Συνεργασία Τσιώτος Βλάσης στις Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Google+ Linkedin