Η κανονικότητα επανήλθε…ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ…τη Λευκή Νύχτα !

Γράφει στο facebook ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου “Επιτέλους μετά από πολλές μέρες πιέσεων, το λιμάνι από τώρα δίνεται πάλι στη χρήση της κοινωνίας για στάθμευση. Έστω αυτό το μικρό τμήμα που έχει παραμείνει ελεύθερο από τα υλικά για την επέκτασή του. Ευχαριστούμε το λιμενάρχη για τις ενέργειές του.”

Συμπερασματικά λοιπόν, έστω και αυτή η μικρή, κυκλοφοριακή ανακούφιση της πόλης του Κιάτου οφείλεται στον ισόβιο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου !

Χάριν των αφόρητων πιέσεων που άσκησε ο ισόβιος πρόεδρος στο αχτύπητο “δίδυμο των κοντών”, που διαφεντεύει τη λιμενική ζώνη του Κιάτου πείστηκε τελικά ο λιμενάρχης να ανοίξει το parking του λιμανιού για να εξυπηρετήσει τη Λευκή Νύχτα του Βασίλη και βεβαίως , να δικαιώσει τα “μαύρα μυαλά” των τοπικών παραγόντων,που έκαναν πλήθος τηλεφωνικών οχλήσεων στον εργολάβο, προκειμένου η πόλη να παρουσιάσει τα γνωστά καραχάλια…των προηγούμενων ημερών.

Έτσι η κανονικότητα επανήλθε…ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ…τη Λευκή Νύχτα ! 

Πλέον, ο Βασίλειος ο…παζαροκτόνος δικαίως διεκδικεί το “κλειδί της πόλης” και η δημοτική αρχή μπορεί να υπερηφανεύεται ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες  απήλαυσαν νταλακαλόκαιρο  έναν υγιεινό κατασκευαστικό οργασμό στο λιμάνι…κόντρα στο ανθυγιεινό  “μαλλί της γριάς”, που είναι φουλ στην ζάχαρη !

Google+ Linkedin