Η απάντηση της μητέρας του δικηγόρου που εξυβρίστηκε χυδαία από άντρα της ΕΛ.ΑΣ

Η απάντηση της μητέρας του δικηγόρου που εξυβρίστηκε χυδαία από άντρα της ΕΛ.ΑΣ

Τη δική της απάντηση έδωσε μέσω επιστολής της η μητέρα του δικηγόρου που κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης υποστήριξης του αιτήματος του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα, δέχτηκε επίθεση αλλά και ένα χυδαίο υβρεολόγιο από αστυνομικό, που περιλάμβανε μεταξύ όλων τη γνωστή “φιλοφρόνηση” προς τη μητέρα του.

Είμαι η μητέρα του δικηγόρου που στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα και στο αίτημα μεταγωγής του στις 6/3/2021, αστυνομικός αφενός μεν τον προπηλάκισε αφετέρου εξύβρισε εμένα αποκαλώντας με πουτ@@@, παρά το γεγονός ότι όχι μόνο δεν γνωριζόμαστε, αλλά όσον με αφορά δεν επιθυμώ να γνωρίσω ούτε τον ίδιο ούτε οποιονδήποτε άλλο με το ήθος και την… αισθητική του.

Τα στοιχεία μου είναι: Μαρία Πλυτά, συνταξιούχος δικηγόρος, και θα ήθελα μέσω υμών να επισημάνω στον νεαρό αυτό που ζει και πληρώνεται από τη φορολογία μας με σκοπό να προστατεύει τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών και στον πολιτικό του προϊστάμενο τα εξής:

Προς τον αστυνομικό και τον πολιτικό του προϊστάμενο: Νεαρέ μου, στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για το αίτημα μεταγωγής του Δ. Κουφοντίνα, στις 6/3/2021 στην Αθήνα, όπως ευκρινώς έχει καταγραφεί σε video με ήχο, αφενός μεν προπηλάκισες και κακοποίησες τον γιο μου, δικηγόρο στο επάγγελμα, αφετέρου απεκάλεσες εμένα πουτ@@@.

Σε διαβεβαιώ ότι δεν είμαι πουτ@@@.

Εκτός και αν η αστυνομία γνωρίζει κάτι περισσότερο. Είμαι συνταξιούχος δικηγόρος στο επάγγελμα, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά. Ξεκίνησα από τις φτωχογειτονιές του Περιστερίου, κατόρθωσα να μορφωθώ, να ζήσω έντιμα και με αξιοπρέπεια, και να μορφώσω τα παιδιά μου μαθαίνοντάς τα ταυτόχρονα τη σημασία του να είναι αλληλέγγυοι, δημοκράτες, να παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες.

Το επάγγελμα που ψευδώς μου αποδίδεις αναγκάστηκε να το δηλώσει η μεγάλη Λιλή Ζωγράφου σε εποχές για τις οποίες δεν είναι περήφανη η χώρα μας, και φαντάζομαι ούτε η υπηρεσία σας.

Ελπίζω και παλεύω για μην επανέλθουν τέτοιες εποχές. Ελπίζω επίσης σε μια απλή συγγνώμη δική σας καθώς και του πολιτικού προϊσταμένου σας.

*Η επιστολή δημοσιεύτηκε στο φύλλο της «Εφ.Συν.» τη Δευτέρα 08/03/2021.

Google+ Linkedin