Η Αλίκη Καγιαλόγλου στnν Αρχαία Κόρινθο ενσαρκώνει «Από τη Μήδεια στη Λυσιστράτη»

Η Αλίκη Καγιαλόγλου στnν  Αρχαία Κόρινθο ενσαρκώνει «Από τη Μήδεια στη Λυσιστράτη»

Ο Δήμος Κορινθίων στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που αφορούν τον κύκλο μουσικών παραστάσεων  “Μουσικές στιγμές στα βήματα του Αποστόλου Παύλου” φιλοξενεί  το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 ,στην Αρχαία Κόρινθο,την υψηλής ποιότητας παράσταση «Από τη Μήδεια στη Λυσιστράτη» ,με αφήγηση, μουσική και τραγούδι από την  Αλίκη Καγιαλόγλου.

Η σχέση της Αλίκης Καγιαλόγλου με το θέατρο είναι μια σχέση πάθους. «Είμαι και ήμουν φανατική», παραδέχεται η τραγουδίστρια αποτολμώντας τον μουσικοθεατρικό άθλο «Από τη Μήδεια στη Λυσιστράτη»

Πρόκειται για μια υψηλής ποιότητας παράσταση της Αλίκης Καγιαλόγλου με αφήγηση, μουσική και τραγούδι,που μεταξύ άλλων έχει παρουσιαστεί και στο Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Αθήνας.

Η Αλίκη Καγιαλόγλου είναι γνωστή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την εμμονή και το πάθος της για το τραγούδι, (αυτό που άγει την ψυχή και όχι ακόμα ένα προϊόν), για τον τρόπο ερμηνείας και επικοινωνίας της με το κοινό αλλά και για τη σχέση της με το λόγο (ποίηση). Μελέτησε αρχικά τραγούδι ως υπότροφος του Ωδείου Αθηνών με τη Μαρίκα Καλφοπούλου και αργότερα με τους Φραγκίσκο Βουτσίνο και Σπύρο Σακκά. Συνεργάστηκε με δυο από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, αρχικά με το Μίκη Θεοδωράκη και αργότερα με το Μάνο Χατζιδάκι στις συναυλίες τους και ηχογράφησε τραγούδια τους σε ποίηση Ν. Γκάτσου, Μ. Αναγνωστάκη, Α. Ελευθερίου, Ο. Ελύτη κ.ά. Από το 1982 δίνει ατομικά ρεσιτάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Μεξικό, Ισπανία, Τυνησία, Κύπρο, Ιταλία, Γαλλία, Σουηδία, Τουρκία, Γερμανία κ.ά.), όπου αποσπά εξαιρετικές κριτικές.


Google+ Linkedin