ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΥ

 Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών  Υπηρεσιών και αναπληρωτής  Δημάρχου, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, το Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σπύρο Σταματόπουλο, τόσο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.

Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά και μεγάλη ευθύνη και πρόκληση συνάμα αυτή  η επιλογή. Γι’ αυτό παρότι στα οικονομικά συνηθίζω να μιλώ  με πράξεις κι όχι με λόγια…δεσμεύομαι  με την υπόσχεση να εργαστώ σκληρά στα πλαίσια της γενικότερης δημοτικής προσπάθειας, ακολουθώντας το δρόμο των καλών πρακτικών του Δημάρχου για ένα υγιές Δημοτικό ταμείο, που θα διατηρήσει το Δήμο μας σταθερά στην πρωτοπορία της ανάπτυξης και της σταθερής και διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, με την ταυτόχρονη τήρηση των κανόνων της διαφάνειας και της νομιμότητας στη διαχείριση των οικονομικών.

Για άλλη μια φορά θα `θελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς, τους συντοπίτες μου, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και με δυναμώσατε με την συμπαράστασή σας, σ’ έναν ωραίο και τίμιο αγώνα, έναν αγώνα με στόχο το μέλλον μας και την ποιότητα της ζωής μας.

Η θητεία μου τόσο ως Δημοτικός Σύμβουλος όσο και από τη θεσμική θέση του Αντιδημάρχου και αναπληρωτή  Δημάρχου οφείλεται σ΄ εσάς.

Τώρα , λοιπόν, είναι ώρα για δουλειά…τα υπόλοιπα επί του έργου.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Τσολάκος

Google+ Linkedin