Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου απο τον Νίκο Ζαχαρόπουλο

ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ                                         ΚΙΑΤΟ  18-2-2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΣ    ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡ   .ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-Δ.Σ.

ΔΗΜΟΥ            ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

-Θέλω μέσα από τη καρδιά μου  να ευχαριστήσω τις Συνδημότισσες και τους Συνδημότες, τους ενεργούς πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, για τη παρουσία τους στη χθεσινή μας συγκέντρωση στην αίθουσα ΄΄Μαλλιου΄΄ στο Κιάτο.

-Επίσης να ευχαριστήσω τους Αυτοδιοικητικούς  παράγοντες, καθώς και τους εκπροσώπους των φορέων,  που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση.

-Η παρουσία τους, σ αυτή την άμεση έκφραση της  Δημοκρατίας, όπως τη χαρακτήρισα, δείχνει την αγάπη  και την αγωνία τους για τους Συνδημότες μας,το μέλλον και τη προκοπή του τόπου μας , του ιστορικού Δήμου Σικυωνίων.

-Το διακύβευμα πλέον των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών είναι κυρίως η ανθρωπιστική κρίση που περνάμε και η άμεση αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχουν οι συμπατριώτες μας, σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον οικονομικό τομέα.

-Οι λύσεις των σοβαρών αυτών προβλημάτων περνάει μέσα από τη συνεννόηση  όλων των Αυτοδιοικητικών  δυνάμεων, που οφείλουν να τα αντιμετωπίσουν άμεσα με ενότητα και ομοψυχία, αν πράγματι ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου μας και των Δημοτών μας, κυρίως των νέων ανθρώπων, των παιδιών μας.

-Να ευχαριστήσω τα Μ.Μ.Ε. ηλεκτρονικά και έντυπα  που κάλυψαν τη συγκέντρωση και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα σοβαρά θέματα της ενημέρωσης των πολιτών , που πράγματι τα αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα.

ΝΙΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Google+ Linkedin