Ευελπιστώντας σε “δεξιό” πλεονέκτημα.. ο Κώστας Σπανός “κατεβαίνει” υποψήφιος δήμαρχος

Την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,του Δήμου Σικυωνίων, επέλεξε ο Κώστας Σπανός για να ανακοινώσει την απόφασή του – πρόθεση να τεθεί επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές. Το γιατί ο φίλος Κώστας επέλεξε αυτή την επικοινωνιακή στρατηγική – με άρωμα Βενιζέλου – είναι απόλυτο δικαίωμά του…

Εμείς αφού του ευχηθούμε καλά κουράγια…πολιτικά εκτιμούμε πως επιχείρησε απέλπιδα πολιτική ρελάνς,θέτοντας την υποψηφιότητά του υπό την έγκριση – ομηρία του νεοδημοκρατικού “οίκου”….ως την πλέον ενδεδειγμένη  Σολομώντεια Λύση!

Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον ,ο φίλος Κώστας,επιχειρώντας ένα πολιτικό ρεκτιφιέ πέταξε το γάντι στην αναποφάσιστη -ως προς τον επικεφαλής – μείζονα μειοψηφία  να επιλέξει αυτόν ως “αρχηγό” και όχι τον επίσης παλαιοΠΑΣΟΚο Άγγελο (που πιέζει η “φράξια Λέγγα”να αποδεχτούν) προφανώς καθ΄υπόδειξιν του γενειοφόρου “σοφού” της περιφέρειας.

Τι λέει ο Κώστας Σπανός στο “διάγγελμά” του; “Να ξαναχτίσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης της κοινωνίας, με την πολιτική. Είναι η αναγκαία συνθήκη για να βγούμε από το τέλμα και να πάμε μπροστά, όλοι μαζί.”

Με ποιες πολιτικές, όμως, φίλε Κώστα;“Στο προσεχές διάστημα θα παρουσιάσω το σχέδιο δράσης για την επόμενη πενταετία, με τη συμβολή πολλών συμπολιτών μας που θα συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους, τις ικανότητές τους και το όραμά τους για τον τόπο μας.” λέει ο Κώστας Σπανός

Με το συμπάθιο ρε Κώστα,αλλά αυτό δεν είναι πολιτική πρόταση…πολλώ δε μάλλον δεν δείχνει πολιτικό προσανατολισμό…Αυτή η πολιτική προσέγγιση ,φίλε Κώστα,παραπέμπει στο γνωστό:.“γιούργια,γιούργια στο ντορβά με τα κουλούρια..”

Διαβάστε ΕΔΩ την πολιτική τοποθέτηση – ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κώστα Σπανού:

Google+ Linkedin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
*