Επική ατάκα Κουτσούμπα για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων :«Ματζουράνα στο κατώι, γάιδαρος στα κεραμίδια»!

Επική ατάκα Κουτσούμπα για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων :«Ματζουράνα στο κατώι, γάιδαρος στα κεραμίδια»!

«Ματζουράνα στο κατώι, γάιδαρος στα κεραμίδια» ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντας εντελώς παράλογα όσα ακούστηκαν την Παρασκευή στη Βουλή στη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα των παρακολουθήσεων. Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας κατέθεσε και σειρά στοιχείων που αφορούν στις παρακολουθήσεις του ΚΚΕ.

Δεν διορθώνεται μόνο καταργείται το σάπιο πλαίσιο των παρακολουθήσεων τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές-παρακολουθήσεις, σχολιάζοντας την προσπάθεια να βγει λάδι τόσο η ΕΥΠ όσο και το θεσμικό πλαίσιο που έχουν ψηφίσει, ανεχτεί και συνδιαμορφώσει οι κυβερνήσεις.

Τόνισε ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν καλά τι ψήφισαν και τι ήταν σε ισχύ και δεν το άλλαξαν φέροντας ευθύνη για τον βούρκο που έχει δημιουργηθεί και τα κόμματα που κυβέρνησαν είναι βουτηγμένα στον βούρκο μέχρι το λαιμό.

Αναφέρθηκε στην υπόθεση των συνακροάσεων – υποκλοπών του τηλεφωνικού κέντρου της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, καταθέτοντας στα πρακτικά τα στοιχεία της υπόθεσης που άρχισε από το 2016 και όχι μόνο δεν έχουν δοθεί απαντήσεις, αλλά πήγε να κλείσει η υπόθεση! Σημείωσε πως στην πρόσφατη συζήτηση στην Ολομέλεια τόσο ο Κ. Μητσοτάκης όσο και ο Αλ. Τσίπρας δεν είπαν τίποτα για το θέμα αυτό και σχολίασε «ούτε συνεννοημένοι να ήταν».

Επίσης, αναφέρθηκε στα σενάρια περί κυβέρνησης συνεργασίας που εμφανίζονται και υπογράμμισε ότι μοναδικά ελπιδοφόρος για τον λαό δρόμος είναι αυτός που προτείνει το ΚΚΕ, με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων και χαλώντας τα σκοτεινά και αντιλαϊκά σενάρια μιας διεφθαρμένης άρχουσας τάξης.

 

Google+ Linkedin