Ελλείψει αντιπάλου ο Θοδωρής Ζαγοράκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Ελλείψει αντιπάλου ο Θοδωρής Ζαγοράκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Η κυβερνητική προσπάθεια να επιβάλει πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη απέδωσε μετά κόπων και βασάνων…

Ο Κωνσταντίνος Νίκας αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά για την προεδρία της ΕΠΟ λίγο πριν τις σχετικές αρχαιρεσίες και ο Θοδωρής Ζαγοράκης ελλείψει αντιπάλου θεωρείται πλέον σίγουρος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η σχετική ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνου Νίκα, έχει ως εξής:

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.
Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.
Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοιχτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευθώ και εγώ με τη ψήφο μου καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.
Με τιμή, Κωνσταντίνος Νίκας».

Google+ Linkedin