ΔΗΜΑΡΧΟΣ δια βοής ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ – από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ !

Ήταν όλοι εκεί! Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Σπύρου Σταματόπουλου,που κυριολεκτικά ξεσήκωσε τον κόσμο που πλημμύρισε τον πεζόδρομο του Κιάτου.

Εκεί ήταν και το  αυτόνομο «υπερόργανο» των δημοκρατικών πολιτών της πόλης ,που με  επαναστατικό ενθουσιασμό ουσιαστικά απαίτησε την ΝΙΚΗ από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ – ως γέννημα της ανάγκης για ενωτική απάντηση της κοινωνίας  σ’ αυτούς που φαντασιώνονται  ΣΥΝδημοτες  υπήκοους  μίας αυθαίρετης “ΔΥΝΑΜΗΣ …” που το μόνο που εκπροσωπεί είναι οι οσμές που αναδύονται από το παρελθόν της !

Το 2010 ο “απρόβλεπτος” Φενεάτης έκανε την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ και έσπασε τους κώδικες του καθωσπρεπισμού, της υποκρισίας και της συντηρητικότητας που η καθεστηκυία ψευτο-ελίτ είχε επιβάλει στην πόλη του Κιάτου.

Ο χρόνος κύλησε και ο Σπύρος απέδειξε ότι είναι ο αδιαφιλονίκητος πολιτικός συνθέτης του συλλογικού συμφέροντος . Γιαυτό και η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ όχι μόνο αντέχει στο χρόνο ,αλλά συνεχώς μετεξελίσσεται με όρους ενότητας και πλέον αγκαλιάζει όλο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα του Δήμου Σικυωνιων.

Αυτό εκφράζεται και στο ψηφοδέλτιό της,που κοινωνικά,ηλικιακά και ιδεολογικά  έχει την πλέον πλουραλιστική εκπροσώπηση από όσα ψηφοδέλτια έχουν ανακοινωθεί.

Βεβαίως,στην χθεσινοβραδινή  συγκέντρωση επαναβεβαιώθηκε  και το πανθομολογούμενο επικοινωνιακό χάρισμα του δημάρχου Σικυωνίων!

Το one man show ως γνήσια λαϊκή έκφραση,χωρίς φκιασίδια,φαίνεται ότι το έχει στο αίμα του ο χαρισματικός Φενεάτης και όταν αυτό  συνδέεται με το  Κοινωνικό Κεφάλαιο που συναποτελούν τα αναγνωρισμένα ηγετικά – αυτοδιοικητικά του προσόντα και το παραγόμενο δημιουργικό αποτέλεσμα  ο κόσμος το επικροτεί,το στηρίζει και το εμπιστεύεται…

Google+ Linkedin