Για δες καιρό που διάλεξε ο Νώντας να γίνει “βαποράκι” του Ανδρικόπουλου !

Την στιγμή που η κυβέρνηση  βγάζει στο σφυρί λιμάνια και μαρίνες σε όλη τη χώρα και το σχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  προβλέπει την ενσωμάτωση των υφιστάμενων Λιμενικών Ταμείων σε ένα μητροπολιτικό Οργανισμό Λιμένων Α.Ε. στην έδρα κάθε Περιφέρειας,στο Ξυλόκαστρο, κάτι κουρασμένα παλληκάρια ,ως ενεργοί Δημότες… σύριζα ξεκίνησαν (δείτε ΕΔΩ) τον υπέρ πάντων αγώνα να αυτονομηθούν από τον νεοδημοκράτη πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων,Παναγιώτη Καραχάλιο, και ο  νέο-σύντροφος Ανδρικόπουλος να ιδρύσει  «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ»  κατόπιν ενεργειών τους !

Εδώ μάλλον ταιριάζει το :Για δες καιρό που διάλεξε ο Νώντας να γίνει “βαποράκι” του Ανδρικόπουλου !

Το έργο,με σχεδόν τους ίδιους πρωταγωνιστές,είχε παιχτεί και παλαιότερα με την 255/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,τότε που μπέρδεψαν τα copy paste και το Δερβένι (δειτε ΕΔΩ) τους βγήκε …νησί !

Για να σοβαρευόμαστε όμως,το Λιμενικό Ταμείο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης μπορεί να μείνει στην ιστορία ανάμεσα  στις ιδέες που ποτέ δεν πήραν σάρκα και οστά,οφείλουμε όμως να παραδεχθούμε ότι οι ουτοπικές φιλοδοξίες του οδοντίατρου ,δείχνουν  την οραματική διάσταση μιας  δημοτικής παράταξης που μπορεί να βγει λίρα εκατό για τον Ανδρικόπουλο !

Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο μπάρμπα Φώτης  και  ,δηλώνοντας την πρόθεσή του να βοηθήσει τους παλιούς του συνοδοιπόρους να προσεγγίσουν με το αζημίωτο τον Ηλία ,ρώτησε  τους δημοτικούς συμβούλους του Ανδρικόπουλου ,που συνόδευαν τον Νώντα,αν τους ενδιαφέρει ένα Ναυτικό Μουσείο ή τελοσπάντων ένα Μουσείο Παλαιών σκαφών,για τις προεκλογικές τους ανάγκες…

Βεβαίως,η νέα πρόσκληση του προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», με αρχικό προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ,  αφορά στη χρηματοδότηση των υφιστάμενων Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων για την εκπόνηση/επικαιροποίηση σχεδίων και μελετών για την κατασκευή, βελτίωση και συντήρηση των λιμενικών υποδομών και όχι  να μοιραστούν  φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Αυτά  κατ’ εργολαβία έχει αναλάβει άλλος  νέο-σύντροφος…ο Γιώργος Δέδες !

Google+ Linkedin