Γιατί δεν καλεί το Liberal τον Γεωργιάδη στο παιδικό, χριστουγεννιάτικο, πάρτι του;

Τον θυμάστε τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Γεωργιάδη, που καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για το αδίκημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση;

Σήμερα λοιπόν, στο Εφετείο, η δίωξη έπαυσε, λόγω παραγραφής του αδικήματος. Έτσι, ο Νίκος Γεωργιάδης δεν κατηγορείται πλέον για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σκληρό αλλά πραγματικό. Η εισαγγελέας τα είπε όλα στην αγόρευσή της. «Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πως μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα, να θεωρούνται ήσσονος σημασίας και να παραγραφούν, όλα τα πλημμελήματα, ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων».

Πώς το παρουσίασε, λοιπόν, το Liberal; Το είδε πολιτικά το θέμα! Ένας άνθρωπος, δικαίως ή αδίκως, κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους και το Liberal θεωρεί «πως επρόκειτο για μια πολιτική δίωξη». Επειδή αυτός ήταν σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήθελαν κάποιοι να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία και σκέφτηκαν να στήσουν παιδεραστία. Σκευωρία κι εδώ! Στον αρχικό τίτλο μάλιστα, έλεγαν «κατέρρευσε η κατηγορία».

Να το δεχτώ όμως το «ρεπορτάζ» του Liberal. Υπόθεση εργασίας. Και να δεχτώ ότι πιστεύουν όντως, πως πρόκειται για πολιτική δίωξη. Γιατί τότε στο ρεπορτάζ δεν γράφουν ούτε μία φορά πως η παύση της δίωξης έγινε λόγω παραγραφής; Γιατί το αποκρύπτουν; Κατά λάθος έγινε ή επίτηδες; Γιατί, αλήθεια, παρέλειψαν να αναφέρουν το πιο σημαντικό της σημερινής ημέρας;

Το ερώτημα του τίτλου δεν θέλει φυσικά απάντηση.

ΠΗΓΗ

 

 

Google+ Linkedin