Βρέθηκαν και χημικόδεντρα!

Βρέθηκαν και χημικόδεντρα!

Τώρα που η καλύτερη κυβέρνηση του γαλαξία πήρε εκπληκτικά μέτρα, απέμεινε μόνο να βρει μερικά εκατομμυριάκια να θωρακιστεί έναντι των ελάχιστων ιδεοληπτικών που δεν αποκλείεται να της αντισταθούν.

Η κανονικότητα μας πήρε και μας σήκωσε πολύ ψηλά, Τα κυβερνητικά μέτρα για τους εργαζόμενους άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον ΣΕΒ (που ο θεός να μας κόβει μισθούς και να του δίνει ρευστότητα). Το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση γίνεται δεκτό με ενθουσιασμό από όλους, εκτός από τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους μαθητές και τους φοιτητές.

Τι άλλο θέλουμε;

Το μόνο που έλειπε ήταν να βρεθεί ένα ακόμα «λεφτόδεντρο» για την αγορά άφθονων χημικών που δεν αποκλείεται να χρειαστούν σε περίπτωση που βρεθούν τίποτα ιδεοληπτικοί να αμφισβητήσουν το θεάρεστο έργο της κυβέρνησης.

Η πληροφορία ότι η Ελληνική Αστυνομία είχε ξεμείνει από δακρυγόνα προβλημάτιζε κάθε σοβαρό πολίτη. Βλέπετε, οι διμοιρίες της ΕΛ.ΑΣ. στον Έβρο εκτόξευαν τόσα  δακρυγόνα  κάθε μέρα που ξέμειναν οι αποθήκες της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων από ληγμένα πολεμοφόδια.

Άγιο είχαμε, όμως, και βρέθηκαν οι πόροι. Η «Καθημερινή» αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση βρήκε «χημικόδεντρο» που άλλοι λένε ότι αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και άλλοι τα 34 εκατομμύρια. Έτσι, θα αγοραστούν χιλιάδες ασπίδες, κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, όπως επίσης και μεγάλη ποσότητα δακρυγόνων.

Το μόνο που απομένει είναι να βγούμε και να χειροκροτήσουμε!

ΠΗΓΗ : INDEPENDENT NEWS

Google+ Linkedin