Α. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

Α. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδωσαν την ευκαιρία στον συνδυασμό της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ να περάσει στον β΄ γύρο με πολύ μικρή διαφορά από τον αντίπαλο συνδυασμό και βέβαια  όλους τους υποψηφίους μας που έδωσαν μια δύσκολη και σκληρή μάχη.

Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω και όσους δεν μας ψήφισαν και είχαν μια άλλη επιλογή, είτε λόγω στήριξης σε κάποιο πρόσωπο συγγενικό ή φιλικό, είτε για άλλους προσωπικούς και πολιτικούς λόγους.

Κάναμε έναν ΕΝΤΙΜΟ, πολιτισμένο και όμορφο αγώνα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Η αντιπαράθεση με τους συνυποψηφίους μας κινήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος και των αρχών που εμείς πρεσβεύουμε, χωρίς καμία προσωπική επίθεση.

Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες του Δήμου Κορινθίων ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ για τον Δήμαρχο της επόμενης τετραετίας. Καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν να προχωρήσει το μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί στο τόπο μας και να πάμε μπροστά με ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ή αν θέλουν μια συντηρητική πολιτική προσανατολισμένη σε πρακτικές του παρελθόντος.

Ήμασταν οι πρώτοι που ακόμα και στις ομιλίες μας σε όλες τις περιοχές του  Δήμου μιλούσαμε πάντα για ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δυνάμεων για να αντιμετωπίσουμε με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο την επόμενη μέρα. Σε αυτή τη μάχη, πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να παραμερίσουμε τις όποιες διαφωνίες μας και να κατανοήσουμε ότι ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Δήμου μας και ο τρόπος επίλυσής τους.

Ο αγώνας θα δοθεί μαζί με όλους τους πολίτες μέχρι και την τελευταία μέρα για να πορευτούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙγια τον κοινό σκοπό και στόχο.  Σε αυτό τον αγώνα θέλουμε μαζί μας όλες τις Κορίνθιες και όλους τους Κορίνθιους. Γιατί μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο που αγαπάμε, εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Google+ Linkedin