Απολυμένοι συμβασιούχοι Δήμου Κορινθίων : “Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους”

Απολυμένοι συμβασιούχοι Δήμου Κορινθίων : “Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους”

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου στην Κόρινθο πραγματοποιήσε σήμερα Μ. Τρίτη 11-04-17, η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Κορινθίων, προκειμένου να καταγγείλει την καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης με βάση την ένσταση που έχουν καταθέσει οι συμβασιούχοι κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων που αρνείται παρανόμως να παρατείνει τις συμβάσεις μας μέχρι τις 31-12-17.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα :

       ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ                                

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ – Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου στην Κόρινθο πραγματοποιήσαμε σήμερα Μ. Τρίτη 11-04-17, προκειμένου να καταγγείλουμε την καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης με βάση την ένσταση που έχουμε καταθέσει κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων που αρνείται παρανόμως να παρατείνει τις συμβάσεις μας μέχρι τις 31-12-17.

Παρά την τροπολογία, παρά τις εγκυκλίους, στην πράξη αποδεικνύεται ότι σαν εργαζόμενοι έχουμε γίνει μπαλάκι μεταξύ Δημάρχου, Υπουργείου και Υπηρεσιών παρά το γεγονός ότι 42 οικογένειες βρίσκονται στην ανεργία εδώ και 4 έως 6 μήνες και με άδειο το οικογενειακό πορτοφόλι μέσα στο Πάσχα.

Ο Δήμαρχος παρανομεί και η Κυβέρνηση αδιαφορεί κρυμμένη πίσω από νόμους και εγκυκλίους που στην πράξη δεν εφαρμόζονται, αποδεχόμενη έτσι την αυθαιρεσία.

Εμείς δηλώνουμε αποφασισμένοι και το έχουμε διατρανώσει σε όλους τους τόνους σε Υπουργούς, Δημάρχους, Περιφερειάρχες και Αποκεντρωμένη Διοίκηση ότι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος τον αγώνα μας για το δικαίωμα στη σταθερή εργασία.

Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

Κόρινθος, 11-04-2017

 
Google+ Linkedin