Αξιοπρόσεκτες επισημάνσεις από την δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Παπαγεωργίου σχετικά με την Λαϊκή Συνέλευση στο Άνω Δημηνιό

Με ανάρτησή του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Σικυωνίων και αρχηγός της ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρης Παπαγεωργίου καταγγέλλει  την  έλλειψη ενημέρωσής του – με προσωπική πρόσκληση – για την Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 20 Νοέμβρη,στις 6 το απόγευμα, στην Τοπική Κοινότητα Άνω Δημηνιού ,με θέμα την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας ,ενόψει του τεχνικού προγράμματος 2020.

Στην δημόσια τοποθέτησή του ,στο  facebook ,ο κ. Παπαγεωργίου εγκαλεί προσωπικά τον γιατρό και πρόεδρο του χωριού κ. Γιάννη Σπυρόπουλο ,αποδίδοντάς του μάλιστα δείγμα κυβερνητικού “αυριανισμού” ,ενώ σε απαντητικό σχόλιο φίλου του βγάζει από το “κάδρο της ευθύνης” τον δήμαρχο Σικυωνίων,Σπύρο Σταματόπουλο.

Εμείς,χωρίς να θέλουμε να κρίνουμε την δημόσια τοποθέτηση του κ. Παπαγεωργίου ή ποιοι λόγοι ενδεχομένως τον οδήγησαν να επιτεθεί προσωπικά στον γιατρό κ. Σπυρόπουλο οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο στη συνέλευση κατοίκων κοινότητας καλούνται οι κάτοικοι και οι φορείς της κοινότητας και όχι κατ΄ ανάγκη οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Στη δε διαδικασία τηρούνται πρακτικά τα οποία αποστέλλονται με ευθύνη του προέδρου του συμβουλίου της κοινότητας στα μέλη του συμβουλίου και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, προς περαιτέρω διανομή στα μέλη του.

Συνεπώς ο κ. Παπαγεωργίου θα ενημερωθεί θεσμικά από τον κ. Σκαρμούτσο για τα τεκταινόμενα στη Λαϊκή Συνέλευση και λογικά θα έχει όλο τον χρόνο να τοποθετηθεί στο ανώτατο βουλευόμενο όργανο του Δήμου,που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Google+ Linkedin