Αλέκος Πνευματικός : Η αλήθεια για την έλευση των προσφύγων

Όποιος ισχυρίζεται σοβαρά ότι ήξερε ο Πνευματικός την έλευση των προσφύγων οφείλει να το τεκμηριώνει αλλιώς συκοφαντεί.

Οι τρεις βουλευτές και ο κύριος Νανόπουλος, σε μια τόσο σημαντική απόφαση είναι σίγουρο ότι γνώριζαν από τον υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, τον κύριο Χρυσοχοΐδη, για την έλευση των προσφύγων. Ο Πνευματικός ούτε είχε σχέση με τον κύριο Χρυσοχοΐδη ούτε έχει σήμερα και βεβαίως ούτε γνώριζε, όπως και το 2012, τους σχεδιασμούς για την έλευση των προσφύγων στην Κόρινθο. 

Άλλοι γνώριζαν επειδή μπαινοβγαίνουν, γιατί κάνουν χρόνια τώρα εργασίες και έργα στο στρατόπεδο.

 Όταν ο κύριος Νανόπουλος και οι τρεις βουλευτές το έμαθαν τα έργα δεν είχαν ξεκινήσει στο γήπεδο του στρατοπέδου. Τι έκαναν για να αποτρέψουν αυτή την προοπτική εκτός την τοποθέτησή τους χαλαρά στη σύσκεψη της 31ης Αυγούστου και στο γραφείο του υπουργού; 

Έκαναν κάτι αλλά δεν είχε αποτέλεσμα;  Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν; 

Η σύσκεψη και η παρουσία στο γραφείο του υπουργού δεν είχε αποτελέσματα. Η δική μου τοποθέτηση για σεβασμό της απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης για άμεση παραχώρηση του γηπέδου – όπως προβλέπεται με τη συνυπογραφή του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Δημάρχου Κορινθίων –  δεν στηρίχθηκε από κανέναν άλλον στη σύσκεψη. 

Ερωτώ γιατί και περιμένω απάντηση. 

Εκεί συνειδητοποίησα ότι οι αποφάσεις είχαν παρθεί και δεν άλλαζαν ούτε για το γήπεδο που ούτε καν επηρέαζε αν ήθελαν την απόφασή τους. Ήθελαν όμως να στείλουν το μήνυμα της ισχυρής κυβέρνησης, του ισχυρού και αποφασισμένου υπουργού. 

Για μένα τα συμφέροντα του Δήμου είναι μπροστά από τα κομματικά ή κυβερνητικά συμφέροντα.

Σήμερα η Κόρινθος δεν έχει ένα επιπλέον γήπεδο που εμείς είχαμε εξασφαλίσει. Τι θα κάνει γι’ αυτό κύριος Νανόπουλος; 

Η Κόρινθος και πάλι πληγωμένη. Οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι αγνοούνται. Για άλλη μία φορά η σημερινή κυβέρνηση αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.

ΥΓ Αλήθεια, η συνάντηση με τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη που είχατε προαναγγείλει γιατί δεν έγινε, κύριε Νανόπουλε; Η νέα συνάντηση με τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη πότε θα γίνει; Ή έγιναν δηλώσεις για συναντήσεις με τον πρωθυπουργό για να υπάρχουν προσδοκίες και εφησυχασμός;

ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, Αλέξανδρος Πνευματικός

Google+ Linkedin