Αλέκα: “Σε πρώτο πρόσωπο”…Θα γίνουμε δικαιολογημένα φοροφυγάδες

Μετά την μικρή αδιαθεσία που ένιωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, που την ανάγκασε, μετά την επίσκεψη της  στο ιατρείο της Βουλής και τη σύσταση του γιατρού ότι χρειάζεται ξεκούραση, να αποχωρήσει από τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων,επανήλθε και τάχθηκε στην δευτερολογία της κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ αλλά και των υπολοίπων αποκρατικοποιήσεων.                                                                                                      Η Αλέκα Παπαρήγα είπε απευθυνόμενη στον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη ότι “χρειάζεται θάρρος και θράσος” για να μιλά έτσι για τον ΟΣΕ. Δείτε το Video(εδω) .
Η ίδια προέβλεψε πρόβλημα ρευστότητας στον ΟΑΕΔ του οποίου – όπως είπε η κα Παπαρήγα – τα αποθεματικά του επαρκούν για να δώσει τα επιδόματα ανεργίας μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου και αυτό εάν το ΙΚΑ δώσει στον Οργανισμό όσα του οφείλει.
Αναφερόμενη στο θέμα της φορολογίας η Αλέκα Παπαρήγα είπε πως οι περισσότεροι Έλληνες θα αναγκαστούν να γίνουν φοροφυγάδες καθώς ακόμα κι αν οι δόσεις για την αποπληρωμή των φορολογικών οφειλών γίνουν 12 ή και περισσότερες κανείς δεν θα έχει να τις πληρώσει…

Google+ Linkedin