«Έφυγε» από τη ζωή αναπάντεχα ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Έφυγε» από από τη ζωή αναπάντεχα ο Γιώργος Πατη ζωή αναπάντεχα,σε ηλικία 58 ετών,το τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ενωμένοι Δημότες” στο Δήμο Λουτρακίου –Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο κ. Παπαγεωργίου στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Κορινθίας.Ήταν έγγαμος με την Κυριακή (Κλαίρη) Μπέη – Παπαγεωργίου Συμβολαιογράφο Αγίων Θεοδώρων και πατέρας δυο (2) κοριτσιών.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στους Αγίους Θεοδώρους.

Για την απώλεια του κ. Παπαγεωργίου συλλυπητήριες επιστολές εξέδωσαν η ΝΟΔΕ Κορινθίας και η Τοπική Επιτροπή της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δήμου Κορινθίων :

ΝΟΔΕ Κορινθίας : «Δυστυχώς ένας αξιόλογος άνθρωπος και φίλος, μέλος του κόμματος και αγωνιστής ο Γιώργος Παπαγεωργίου “‘ έφυγε” από κοντά μας.
Ο πρόεδρος και τα μελή της ΝΟΔΕ Κορινθίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα… Κάλο “ταξίδι”φίλε Γιώργο…..!!!»

Τοπική Επιτροπή της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δήμου Κορινθίων :«Έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά το μέλος της Νέας Δημοκρατίας και ο υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας κ. Γιώργος Παπαγεωργίου. Ήταν ένας μάχιμος πολίτης και ένα δυναμικό στέλεχος της παράταξης μας. Πιστός στις ιδέες του, τις απόψεις και τις σκέψεις του τις οποίες εξέφραζε ελεύθερα και χωρίς δισταγμούς. Η είδηση του θανάτου του μας γεμίζει θλίψη.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δήμου Κορινθίων, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και τις κόρες του φίλου Γιώργου Παπαγεωργίου. Αντιπροσωπεία της Τοπικής Επιτροπής θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
Αντίο φίλε Γιώργο. Καλό σου ταξίδι.»

Google+ Linkedin