Έφυγε από την ζωή ο θρύλος των talk show Λάρι Κινγκ

Έφυγε από την ζωή ο θρύλος των talk show Λάρι Κινγκ

Σε ηλικία 87 ετών πέθανε από νέο κορονοϊό ο Λάρι Κινγκ. Η είδηση του θανάτου του αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το Σάββατο το πρωί και σύμφωνα με αυτήν, ο θρυλικός δημοσιογράφος πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars Sinai στο Λος Άντζελες, όπου είχε νοσηλευτεί νωρίτερα αυτό το μήνα με κορονοϊό.

Ο εμβληματικός τηλεοπτικός οικοδεσπότης, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια ως DJ ραδιοφωνικής διανυκτέρευσης, έγινε γνωστός στο παγκόσμιο στερέωμα με το σόου συνέντευξης «Larry King Live» που παρουσίαζε στο CNN από το 1985 έως το 2010.

Στα 63 χρόνια της καριέρας του στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση είχε κάνει 30.000 συνεντεύξεις και ήταν ένας από τους θρύλους των media στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Ο θρύλος των τοκ σόου είχε υποστεί στο παρελθόν καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα και διαβήτη, είχε δηλαδή αρκετά επιβαρυμένη υγεία. Το τελευταίο 10ημερο που νοσηλευόταν, ούτε η σύζυγος του, ούτε οι δύο γιοι του μπορούν να τον επισκεφθούν. Μέσα στο 2020 είχε χάσει δύο από τα παιδιά του, από εγκεφαλικό και καρκίνο.

Google+ Linkedin