Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2019»

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2019»

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2019» , που φιλοξενείται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, καθώς και της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά,που άσκησε κριτική στη κυβέρνηση της ΝΔ λέγοντας ότι «έχει ως προτεραιότητα να διευκολύνει με τις πολιτικές της τους λίγους και ισχυρούς. Αντί για εμπροσθοφυλακή, έχει ουραγούς τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις που άντεξαν στην κρίση και κράτησαν όρθια την ελληνική οικονομία».

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νικας σημείωσε στον χαιρετισμό του , μεταξύ άλλων, ότι η Περιφέρεια από την πλευρά της θα διαθέσει περί τα 40.000.000 ευρώ για ενίσχυση τουριστικών επιχειρήσεων, μέσω του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”. Παράλληλα, επαναβεβαίωσε ότι θα παράσχει στήριξη σε επιχειρήσεις για συμμετοχή τους σε εκθέσεις στο εξωτερικό που αφορούν την προβολή αγροτικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, τουριστικά προϊόντα και η επιχειρηματικότητα εν γένει της Πελοποννήσου.

Στην εν λόγω έκθεση, που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, περιλαμβάνονται επίσης ειδικά αφιερώματα και εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.

Δείτε το σχετικό video του Super Tv από τα εγκαίνια της Πελοπόννησος EXPO :

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=cKHNA8-f2VM[/embedyt]

Google+ Linkedin