Ο «πιστός στρατιώτης» ξανά στο τιμόνι του Ολυμπιακού !

Με μία λιτή ανακοίνωση :”Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή” ο “sir Takis”  είναι ξανά στο τιμόνι του Ολυμπιακού !

Οι πληροφορίες θέλουν τον έμπειρο τεχνικό να έχει κλείσει με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019 – βέβαια ο Λεμονής, ούτως ή άλλως, αποδεικνύει πως λογίζεται ως “στρατιώτης” του Ολυμπιακού, ένας άνθρωπος που όταν τον έχει ανάγκη η ομάδα που υπηρέτησε για εννέα χρόνια ως ποδοσφαιριστής είναι πάντα εκεί… 

Πρόκειται για την τέταρτη θητεία του 57χρονου τεχνικού στον “ερυθρόλευκο” πάγκο, θητείες που έχουν συνδυαστεί με την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων.

Αυτή τη φορά  ο Μαρινάκης έγινε… Κόκκαλης και ποντάρει, πλέον,στον χαμένο ψυχισμό, στην ανοικοδόμηση μίας διαλυμένης, από τον Χάσι, ομάδας…

Ο Τάκης Λεμονής  έρχεται ακριβώς για αυτό το λόγο ,να ανεβάσει την ψυχολογία. Να πωρώσει τον κόσμο, να συσπειρώσει τον Ολυμπιακό, να βρει το φάρμακο για την κρίση… «Όλοι μαζί να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό!», είπε μεταξύ άλλων στην πρώτη ομιλία μετά την επιστροφή του ο νέος κόουτς των ερυθρολεύκων.

Η αλήθεια είναι πως ο “sir Takis” γνωρίζει από δυσκολίες. Σε τέτοιο βαθμό που έχει αποκτήσει, πλέον, την αυτογνωσία των δύσκολων αποστολών. Γνωρίζει πως είναι για τα δύσκολα και ρισκάρει κάθε φορά ,έστω και αν κινδυνεύει να “κάψει” το όνομά του..

Google+ Linkedin