Με υπογραφή Ρονάλντο η Ρεάλ επέστρεψε στο θρόνο της !!

Μπορεί η παρουσία του Πορτογάλου σούπερ σταρ να ήταν «φτωχή» στον χθεσινοβραδινό τελικό, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που πέτυχε το τελευταίο πέναλτι που χάρισε στη Ρεάλ  τον  11ο τίτλο της, στην  ιστορία  του Champions League !!

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας και τις οικογένειές μας», δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και πρόσθεσε: «Είχα δει ένα όραμα. Ήξερα πως θα πετύχω το νικητήριο γκολ. Ζήτησα από τον προπονητή να εκτελέσω το τελευταίο πέναλτι γιατί ήξερα πως θα βάλω το τελευταίο γκολ». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να… καυχιέται για ένα ακόμη επίτευγμά του! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Champions League, με 16 τέρματα! Πίσω από τον Κριστιάνο τερμάτισε ο Λεβαντόφσκι με 9 και ακολουθούν οι Μίλερ και Σουάρες με 8 και ο Γκριζμάν με 7!

Στον αγώνα τώρα,είχαμε έναν από τους πιο ισορροπημένους τελικούς των τελευταίων χρόνων,όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να σηκώσει το 2ο Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία τριετία, κερδίζοντας στον τελικό την ίδια ομάδα, την συμπολίτισσα Ατλέτικο.

Η Ρεάλ προηγήθηκε με 1-0 πολύ νωρίς (15′)  με τον Σέρχιο Ράμος όμως μετά το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, η Ατλέτικο ήταν αυτή που υπερτερούσε στον αγωνιστικό χώρο. Η ”βασίλισσα” είχε ευκαιρίες και για 2ο γκολ, όμως η ομάδα του Σιμεόνε ήταν αυτή που έψαχνε την ισοφάριση και την βρήκε στο 79′ με γκολ του καταπληκτικού Καράσκο.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου οι δυο δεν προσπάθησαν ιδιαίτερα για να τελειώσουν το ματς και έτσι το ματς πήγε στα πέναλτι.

Εκεί, η Ρεάλ έκανε το 5/5, ο Χουανφράν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 4ο πέναλτι και έτσι η νέα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ είναι η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ!

Google+ Linkedin