Financial Times:Ο γιος του πρωθυπουργού με τα πιο πολλά ρουσφέτια κόβει τους δεσμούς του με το παρελθόν!
Το έργο που πρέπει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περιγράφουν σε άρθρο τους οι Financial Times, οι οποίοι τονίζουν πως ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καλείται να κάνει τις πρώτες απολύσεις στο Ελληνικό Δημόσιο μετά από έξι δεκαετίες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρεται στο άρθρο που υπογράφει η Κέριν Χόουπ, ως ο γιος του πρωθυπουργού που έκανε τα περισσότερα ρουσφέτια, αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Ο τίτλος του άρθρου είναι, «το ελληνικό δημόσιο κόβει τους δεσμούς του με το παρελθόν», και γίνεται λόγος για δυνατές αντιστάσεις του πελατειακού κράτους. Γίνεται μ… περισσότερα »