Big Data Paris: Το μεγάλο ραντεβού των Μεγάλων Δεδομένων θα είναι υβριδικό

Big Data Paris: Το μεγάλο ραντεβού των Μεγάλων Δεδομένων θα είναι υβριδικό

Μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στον τομέα των Μεγάλων Δεδομένων (Big Data) θα πραγματοποιηθεί τελικά, σε υβριδική μορφή στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Porte de Versailles του Παρισιού.

Με περισσότερους από 20.000 αναμενόμενους επισκέπτες, 370 χορηγούς και εκθέτες, και τουλάχιστον 300 συνέδρια, εργαστήρια κι επαγγελματικές συναντήσεις το Big Data Paris αποτελεί τόπο συνάντησης για το ευρωπαϊκό οικοσύστημα μεγάλων δεδομένων.

Το φετινό Big Data Paris θα παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες στον τομέα των μεγάλων δεδομένων. Η ανάλυση και διαχείριση μεγάλων δεδομένων, η ασφάλεια, η μηχανική μάθηση και η τεχνητή νοημοσύνη σε συνδυασμό με τα Big Data, η οπτικοποίηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, οι στρατηγικές cloud, η διακυβέρνηση και η ποιότητα δεδομένων είναι μερικές από τις θεματικές των συνεδρίων.

Εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοδοξίες των διοργανωτών παραμένουν πάντα οι ίδιες. Με το σλόγκαν «This is Big«, το Big Data Paris σκοπεύει, περισσότερο από ποτέ, να συγκεντρώσει τον κόσμο των μεγάλων δεδομένων στη γαλλική πρωτεύουσα.

Google+ Linkedin