Κίνηση αγάπης και σεβασμού η πρωτοβουλία του best friends να προσφέρει δωρεάν τροφή στα υιοθετημένα αδέσποτα

Κίνηση αγάπης και σεβασμού η πρωτοβουλία του best friends να προσφέρει δωρεάν τροφή στα υιοθετημένα αδέσποτα

«Στην εποχή του κορονοϊού γινόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ασπίδα προστασίας των “αδέσποτων” και “δεσποζόμενων” φίλων μας ! »

Με αυτό το σύνθημα το εξειδικευμένο κατάστημα ζωοτροφών best friends ,που εδρεύει στο Κιάτο – Ελ. Βενιζέλου 15,δείχνει το πως αντιλαμβάνεται την εταιρική κοινωνική ευθύνη ,ώστε κανένα ζώο να μη μείνει χωρίς φροντίδα και τροφή στο διάστημα της πανδημίας που διανύουμε.

Πέρα όμως από τα «συνθήματα» το best friends ,αποδεικνύοντας στην πράξη την συλλογική του συνείδηση και με γνώμονα την ιδιαίτερη ευαισθησία όλων μας απέναντι στα αδέσποτα, προσφέρει στους αναδόχους ζώων συντροφιάς ,που η εργασίας τους τελεί σε αναστολή λόγω κορονοϊού ,δωρεάν τροφή για τους δεσποζόμενους φίλους τους – με μοναδική προϋπόθεση το πιστοποιητικό υιοθεσίας αδέσποτου ζώου.

Παράλληλα ενημερώνει ότι στο χώρο του καταστήματος υπάρχει «κουμπαράς» για στείρωση και περίθαλψη των αδέσποτων φίλων μας,που τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων μοιραία τους έχουν δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα.

Επίσης στο best friends, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν και για το πώς μπορούν να παράσχουν βοήθεια και σίτιση σε αδέσποτα ζώα των Δήμων Σικυωνίων και  Ξυλoκάστρου – Ευρωστίνης σε συνεργασία με τους εθελοντές της συγκεκριμένης περιοχής, αλλά και πώς να γίνουν “εθελοντές ανάδοχοι” ώστε να αναλάβουν τη φροντίδα αδέσποτων της περιοχής τους όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα.

Στο χέρι μας λοιπόν είναι να μη μείνει κανένα ζώο χωρίς φροντίδα και τροφή στο διάστημα της πανδημίας που διανύουμε.

Σίγουρα βρισκόμαστε σε εποχή μη κανονικότητας, βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση άνθρωποι και κατ’ επέκταση ζώα. Αν όλοι μαζί δώσουμε μία χείρα βοηθείας και μια χούφτα τροφή μπορούμε να γίνουμε ασπίδα προστασίας των “αδέσποτων” και “δεσποζόμενων” φίλων μας !

Google+ Linkedin