Με επιτυχία η προγραμματισμένη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Λουτράκι

Με επιτυχία η προγραμματισμένη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Λουτράκι

Παρότι λόγω καιρικών συνθηκών άλλαξε τελευταία στιγμή το μέρος της συγκέντρωσης, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να στεφθεί με επιτυχία η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης Κορινθίας του ΚΚΕ στο Λουτράκι ,που έγινε την Τετάρτη 17 Ιούνη με θέμα ‘Τουρισμός και οικονομική κρίση”  και κεντρικό ομιλητή το μέλος της Κ.Ε. και βουλευτή του ΚΚΕ  Χρήστο Κατσώτη.

Πρίν τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε περιοδεία στο υδροθεραπευτήριο του Λουτρακίου και συζήτηση με τους εργαζόμενους.

Στην ομιλία του ο κομμουνιστής βουλευτής ανέδειξε τα προβλήματα που βιώνουν εργαζόμενοι και μικροί αυτοαπασχολούμενοι στον κλάδο του Τουρισμού και συγκεκριμένα αυτό εκφράζεται στο Λουτράκι τόσο με τους 1200 εργαζόμενους του Καζίνο ,που είναι στον αέρα μετά την αναγγελία της πώλησης σε ξένους επενδυτές,όσο και με άλλους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία της περιοχής ,  που μένουν χωρίς δουλειά αφού δεν είναι σίγουρο πόσα ξενοδοχεία θα ανοίξουν και με τι προσωπικό.

Ο Χρήστος  Κατσώτης απέδειξε με παραδείγματα πως τα νέα μέτρα της κυβερνήσης ενισχύουν μια χούφτα μεγαλοξενοδόχων και των μεγάλων πολυεθνικών στο χώρο του Τουρισμού και αφήνουν στο έλεος των χρεών τη μεγάλα μάζα των εργαζόμενων και των μικρών αυτοαπασχολούμενων.

Ενημέρωσε για τις προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ που αφορούν την προστασία του εισοδήματος και της ζωής των λαικών στρωμάτων.

Κλείνοντας κάλεσε σε αγωνιστική ετοιμότητα και συμμετοχή για να μην πληρώσει πάλι ο λαός την κρίση, για να βγει ο ίδιος στο προσκήνιο και να διεκδικήσει την κάλυψη των σύγχρονών αναγκών του.

Google+ Linkedin