Φόβους ότι μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να επιστρέψει στην ποίηση εκφράζουν ειδικοί

Φόβους ότι μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να επιστρέψει στην ποίηση εκφράζουν ειδικοί

Διάχυτη είναι η ανησυχία μεταξύ πολιτικών αναλυτών αλλά και απλών πολιτών που διαθέτουν μάτια για το ενδεχόμενο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να επιστρέψει στην συγγραφή ποιημάτων μετά την διαγραφή του, όπως αναφέρουν σημερινές πληροφορίες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, το ενδεχόμενο ο βουλευτής να εκδώσει νέα ποιητική συλλογή θεωρείται εξίσου τρομακτικό με την παρουσία του στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του lockdown η ΕΛΑΣ είχε εκπονήσει σχέδιο για την εκκένωση των πλατειών με ανάγνωση των ποιημάτων του βουλευτή από περιπολικά με ντουντούκες.
Ωστόσο, το σχέδιο τελικά δεν υλοποιήθηκε μετά από παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας, η οποία χαρακτήρισε την έκθεση σε ποιήματα του βουλευτή ως «απάνθρωπη» και «κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου», καθώς οι παρενέργειες της δεν έχουν διερευνηθεί πλήρως.
Πάντως, αναλυτές τονίζουν ότι, μετά την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, η Νέα Δημοκρατία μένει χωρίς ειδικό σε θέματα βίγκαν λεσβιών αναρχικών μπαχαλοσατανοστριών μαγισσών, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποιος να αναλάβει τον κρίσιμο αυτό ρόλο.
Τέλος, κάποια στελέχη του κόμματος εκφράζουν ανησυχίες ότι ο βουλευτής ίσως συμμετάσχει σε κάποιο υπερδεξιό πολιτικό σχήμα το οποίο θα φιλοδοξεί να καλύψει το κενό μεταξύ Χρυσής Αυγής και Χρυσής Αυγής, καθώς τα υπάρχοντα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης αντιμετωπίζουν προς το παρόν ένα μικρό πρόβλημα στις μετακινήσεις τους.

Πηγή: Το Βατράχι

Google+ Linkedin