Την Κυριακή η εκλογή νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων – Ποιοι θα έχουν τα κουράγια να παριστάνουν τις “γλάστρες” του προέδρου ;

Ψηφοφορία και για την ανάδειξη νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής & της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Όπως λέει και το τραγούδι του Πάνου Τζαβέλα ” Τις Κυριακές πρωί στην εκκλησιά/σταυροκοπιέσαι στην Παναγιά…” έτσι και αυτή την Κυριακή 5 Μάρτη η “έντιμη”  δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Σικυωνίων θα κάνει το σταυρό της στην Παναγιά και στη συνέχεια θα προσέλθει στο Δημοτικό Κατάστημα Κιάτου,προκειμένου να εκλέξει το νέο προεδρείο  του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων, καθώς τις νέες συνθέσεις της Οικονομικής Επιτροπής & της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη σύνθεση του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων ήταν :Τάσος Λεονάρδος (πρόεδρος),Τάσος Μαγκαφώσης (αντιπρόεδρος) και Κούλα Μαυραγάνη (γραμματέας) . Όμως μετά την γνωστή παραίτηση Μαγκαφώση,που σύμφωνα με την δήλωσή του,οφειλόταν “στην επικρατούσα λογική της δημοτικής πλειοψηφίας  να λειτουργεί  αποτρεπτικά στην ανάπτυξη οποιουδήποτε διαλόγου και τη δημιουργία συνθέσεων σε επίπεδο αποφάσεων δημοτικού συμβουλίου” την θέση του αντιπροέδρου κατέλαβε ο  πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης,Γιώργος Ρουμπέκας.

Να υπογραμμίσουμε  επίσης ότι από την δήλωση Μαγκαφώση μέχρι και σήμερα…έγιναν πολλά τραγελαφικά σε επίπεδο αποφάσεων δημοτικού συμβουλίου που, ούτε λίγο ούτε πολύ,ανάγκασαν  το  πανελλαδικής αναγνωσιμότητας  portal  του 902.gr  να χαρακτηρίσει τον κ. Λεονάρδο «Δεκανίκι της Χρυσής Αυγής » !!

Με δεδομένη λοιπόν την μη αναστρέψιμη πολιτική συμπεριφορά του κ. Λεοναρδου ,αλλά και την κατ’ άλλους εκπεφρασμένη δέσμευση του δημάρχου να διατηρήσει ,μέχρι το τέλος της  δημαρχιακής του διαδρομής,πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον κ. Λεονάρδο…το ενδιαφέρον της ειδικής συνεδρίασης της Κυριακής περιορίζεται στο ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν τα κουράγια να παριστάνουν τις “γλάστρες” του προέδρου !!

Google+ Linkedin