Τέλος στο σήριαλ “Ο Μενούνος,το “μπιρμπίλι” κι ο mister Παν…”

Τέλος στο σήριαλ “Ο Μενούνος,το “μπιρμπίλι”  κι ο mister Παν…” και  δικαίωση για το Λιμενικό Ταμείο Κιάτου με την υπ΄ αριθμόν 8/2014 απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής ενστάσεων και προσφυγών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη .

Η απόφαση  της δευτεροβάθμιας επιτροπής νομιμοποίησε  την απόφαση που είχε λάβει το Λιμενικό Ταμείο Κιάτου αναφορικά με τις θέσεις ελλιμενισμού στο αλιευτικό καταφύγιο Κιάτου.

 Αρχικά η απόφαση είχε ακυρωθεί ως «μη νόμιμη» , αλλά το Λιμενικό Ταμείο προσέφυγε στη δευτεροβάθμια επιτροπή όπου και  δικαιώθηκε για την απόφασή του, καθώς, όπως αναφέρεται και στο σκεπτικό της απόφασης, ο έλεγχος νομιμότητας που έγινε από το Τμήμα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στην Κόρινθο, βασίστηκε σε λάθος νομοθεσία !!!  Σημειωτέον ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή στην Τρίπολη απαρτίζεται από νομικούς και όχι από απλούς διοικητικούς υπαλλήλους όπως η υπηρεσία στην Κόρινθο.

 Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική νίκη  για το Λιμενικό Ταμείο Κιάτου,που ενδεχομένως μπορεί να διερμηνευθεί και ως  προσωπική δικαίωση για τον τότε πρόεδρό του,Σωτήρη Μενούνο.

Πληροφορημένες πηγές λένε ότι έρχονται και άλλες τέτοιες αποφάσεις που δικαιώνουν το Λιμενικό Ταμείο για τη νομιμότητα των αποφάσεών του. 

ΔιαβάστεΣτο Κιάτο ο Φώτης ψυχανεμίζεται «πολιτική κίνηση» και ο Μενούνος χαίρεται!

Google+ Linkedin