Σώστε τα παιδιά μας από τους ναζί! (Βίντεο – Ντοκουμέντο)

Σώστε τα παιδιά μας από τους ναζί! (Βίντεο – Ντοκουμέντο)

Συναγερμός! Δεν υπάρχουν περιθώρια! Οι ναζί και οι φασίστες είναι μέσα στα σχολεία. Το δηλητήριο τους είναι εκεί, στο πιο ευαίσθητο και το πιο ελπιδοφόρο μέρος της κοινωνίας, στους μαθητές της χώρας.

Οι ναζί της Χρυσής Αυγής, αλλά και διάφορες άλλες ναζιστικές, φασιστικές και ακροδεξιές ομάδες χρησιμοποιούν συγκεκριμένα γεγονότα, παρουσιάζοντας τα με τη δική τους εμετική οπτική, και είναι έτοιμοι – αμέσως μετά – να μιλήσουν (αν δεν το κάνουν ήδη) για τον Χίτλερ και το διαχωρισμό των ανθρώπων σε ανώτερους και κατώτερους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως όλα αυτά τα χιτλεροειδή «ανοίγουν» στα σχολεία θέματα που «άνοιξαν» στην κοινωνία, όλο το μεγάλο τελευταίο διάστημα: Από την εκμετάλλευση και την παρουσία τους στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, τον θάνατο του Κατσίφα στην Αλβανία μέχρι και το πογκρόμ αθλιότητας για το Πολυτεχνείο και τους «μέσα» κι «έξω» νεκρούς. Παράλληλα, σε μια επίδειξη πως «είναι εδώ» βγήκαν στο σταθμό στο Μοναστηράκι για να φωνάξουν εμετικά συνθήματα, αλλά εμφανίζονται και σε γειτονιές, γήπεδα (ναζιστικά σύμβολα στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της Εθνικής με την Εσθονία).

Σήμερα, μάλιστα, ο Μιχαλολιάκος, ο αρχιναζί βγήκε με δήλωση του στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και εμφανίστηκε ως «προστάτης» των μαθητών και υπερασπιστής στο δικαίωμα τους στη διαδήλωση! Μάλιστα, ήταν ξεκάθαρος για ποιες κινητοποιήσεις μιλούσε:

«Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει τους Έλληνες μαθητές, που είναι σήμερα η Εθνική Πρωτοπορία στον Αγώνα του Λαού μας ενάντια στον εθνομηδενισμό και την ξενοκρατία. Οι κόκκινοι παρακρατικοί τραμπούκοι δεν θα περάσουν! Η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει στα σχολεία! Σήμερα τα σχολεία και αύριο τα Πανεπιστήμια θα είναι το προπύργιο μιας Εθνικής Αντεπίθεσης ενάντια σ’ αυτούς που μισούν την Ελλάδα και την Ιστορία της».

Δείτε  το βίντεο – ντοκουμέντο  ΕΔΩ  για τους πολιτικούς απογόνους των δωσίλογων, των ταγματασφαλιτών, των γερμανοτσολιάδων.

Κανείς – πλέον – δεν μπορεί να παριστάνει ότι «δεν ξέρει». 

Google+ Linkedin