« Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός » και η … παρέμβαση Πολάκη !

« Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός » και η … παρέμβαση Πολάκη !

Τα είχε όλα το πάρτι του Δημητρή Βερβεσού, Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Βαριά ζεϊμπέκικα, φαγητό, ποτό, αλλά και συνωστσμό. Και από μάσκες ούτε λόγος…Εξ’ ου και το σύνθημα που επικράτησε: «Σεισμός, σεισμός, συνωστισμός, Δημήτρης Βερβεσός».

«Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός και… συνωστισμός!» φώναζαν οι καλεσμένοι στο «κορονο – πάρτι» που στηθηκε στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Στιγμιότυπα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις ,καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο μόνος που φοράει μάσκα μεταξύ δέκα ατόμων είναι ο Δημήτρης Βερβεσός.

Με γραπτή του δήλωση ο κ. Βερβεσός αναφέρει για το περιστατικό πως «την ημέρα των γενεθλίων μου, ευρισκόμενος στο γραφείο μου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, κατά τις απογευματινές ώρες, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν».

Όπως λέει μάλιστα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο γραφείο του υπάρχουν τρία μηχανήματα καθαρισμού της ατμόσφαιρας.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη, στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκόμενων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα για την προστασία από τον κορονοϊό», σημειώνει.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βερβεσός καταλήγει με την επισήμανση ότι αφήνει στην κρίση όλων τη διάσταση που έχει πάρει μια οικογενειακή, όπως τη χαρακτηρίζει, στιγμή.

Όπως και να ‘χει βέβαια , το σίγουρο είναι ότι κ. Βερβεσός γιόρτασε για τα καλά τα γενέθλιά του κι όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο του ethnos.gr έδειξε τις ικανότητές του και στο ζεϊμπέκικο, ενώ τουλάχιστον στα πλάνα που καταγράφηκαν φαίνεται πως δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας.

Η… παρέμβαση Πολάκη
Κάποιος όμως έλειπε και εξέφρασε δημόσια το παράπονό του. Ποιος ήταν αυτός; Μα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος από το αγαπημένο του μέσο επικοινωνίας, το facebook, είπε:

«ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ»

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Πολάκης, είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του με το «τσιμπούσι της καραντίνας» σε φιλικό του σπίτι.

Google+ Linkedin