Πανηγυρικά επανεξελέγει ο Χρήστος Χασικίδης – Ρωγμές στην παραταξιακή γραμμή Νανόπουλου !

Πανηγυρικά επανεξελέγει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων ο  Χρήστος Χασικίδης,στην σημερινή  ειδική συνεδρίαση  του σώματος,καταφέροντας μάλιστα και σημαντικές ρωγμές στην παραταξιακή γραμμή Νανόπουλου.

Οι αριθμοί διέψευσαν κατηγορηματικά τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,Βασίλη Νανόπουλο,που για τις επικοινωνιακές του ανάγκες δήλωσε ότι “Δεν ψηφίσαμε για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον Χρ.Χασικίδη”

Δυστυχώς ,για τον απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι από τον συνολικό αριθμό των 10 δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας – ενδεχομένως οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι να αγνόησαν  την παραταξιακή γραμμή Νανόπουλου και ακολουθώντας άλλη…πορεία ευθύνης  μπορεί και να υπερψήφισαν τον δημοφιλή γιατρό !

Το σίγουρο είναι ότι ο  Χρήστος Χασικίδης έλαβε  : 25 υπέρ  – 7 λευκά  – 1 άκυρο.  

* Με δεδομένο, λοιπόν,το  σύνολο των 20 δημοτικών συμβούλων της δημοτικής πλειοψηφίας και των 3  της ελάσσονος μειοψηφίας εξάγεται το ασφαλές συμπέρασμα ότι ο κ. Χασικίδης υπερψηφίστηκε και από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης  Νανόπουλου ! 

Οι αναμενόμενες ρωγμές στην παραταξιακή γραμμή Νανόπουλου όχι μόνο επιβεβαιώνουν την διαφαινόμενη αποσύνθεση της ” Συμμαχίας Πολιτών” – αλλά μάλλον βγάζουν και τον κ. Νανόπουλο  από το κάδρο των υποψήφιων δημάρχων ,για τις επόμενες εκλογές στο Δήμο Κορινθίων…ο χρόνος φυσικά θα επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Αντιπρόεδρος  του Δημοτικού  Συμβουλίου  εξελέγη ο  δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας  ,Χρήστος Ζαχαριάς και γραμματέας ο  δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας   Τιμολέων Πιέτρης

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο προεδρείο, τόνισε ότι “Η σημερινή διαδικασία ανέδειξε την ενότητα που υπάρχει στην δημοτική μας παράταξη”.

Google+ Linkedin