Παναγιώτης Πιτσάκης: «Πάλης ξεκίνημα για την Πελοπόννησο του μέλλοντός μας»!

Παναγιώτης Πιτσάκης: «Πάλης ξεκίνημα για την Πελοπόννησο του μέλλοντός μας»!

Πέτρος Τατούλης: «Ο σπουδαιότερος Έλληνας φιλόσοφος ο Σωκράτης είχε πει «δεν είμαι Αθηναίος ή Έλληνας, είμαι πολίτης του κόσμου». Με αυτό τον τίτλο θα ήθελα να χαιρετίσω τη συνέχεια της σταθερής συμπόρευσης του φίλου Παναγιώτη Πιτσάκη με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» στην Π.Ε Κορινθίας. Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος το 1970, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ζει και δραστηριοποιείται στην Κόρινθο,  και έχει δύο παιδιά. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες ( Αγγλικά , Γερμανικά , Σουηδικά και Δανέζικα).  Έχει  μεταπτυχιακό στο  πρόγραμμα στην  Διοίκηση Επιχειρήσεων . Ήταν, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας από το 2018 , και πρόεδρος επιμελητηρίων Πελοποννήσου το 2021. Από το 1991 μέχρι το 2004 έζησε στο εξωτερικό , και συγκεκριμένα στις Σκανδιναβικές χώρες. Εκεί ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα, στον χώρο του αυτοκινήτου και ειδικότερα στο επαγγελματικό αυτοκίνητο με εξειδίκευση στην Volvo trucks & buses. Είχε την δική του επιχείρηση, όσο καιρό ήταν στο εξωτερικό , ενώ από το 1993 επιχειρούσε παράλληλα στην Ελλάδα με την εταιρεία πώλησης μεταχειρισμένων φορτηγών Scandinavia Πιτσάκης.  Το 2004 , στην Ελλάδα πλέον , ο Παναγιώτης Πιτσάκης δημιούργησε την κάθετη μονάδα επισκευής φορτηγών VOLVO  trucks & buses. Στη συνέχεια των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων ξεκίνησε το 2012 την δημιουργία φωτοβολταϊκού  πάρκου 500KW , ενώ την ίδια στιγμή ασχολήθηκε και με Real Estate ,δημιουργώντας την εταιρεία ΠΙ ΠΡΟΠΕΡΤΥ Α.Ε. Το 2013 ιδρύει το νέο ΚΤΕΟ Ισθμού για όλα τα οχήματα , το οποίο φέρει και το όνομά του (ΚΤΕΟ Πιτσάκης).  Όλες του οι επιχειρήσεις βρίσκονται στην περιοχή του Ισθμού , σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , ενώ εκεί απασχολεί  40 άτομα προσωπικό. Επιχειρεί τα τελευταία 33  χρόνια διαρκώς ακόμα και μέσα στην κρίση και η επιχειρηματική του προσπάθεια συνεχίζεται. Στα πλάνα του περιέχονται  δύο μεγάλα project  μέσα στο 2024 , στα οποία θα προκύψουν τουλάχιστον ακόμα 25  θέσεις εργασίας. Οι εταιρείες  Αδελφών Πιτσάκη έχουν και τεράστιο κοινωνικό έργο. Βοηθούν έμπρακτα τον αθλητισμό στηρίζοντας πολλές ομάδες  ποδοσφαίρου , μπάσκετ , volley  καθώς και πολιτιστικούς συλλόγους σε όλο τον Νομό Κορινθίας και είναι τα τελευταία δέκα χρόνια επίσημοι χορηγοί των καλλιστείων Πελοποννήσου. Επίσης είναι δωρητές στο Νοσοκομείο Κορίνθου».

Παναγιώτης Πιτσάκης: «Η αυτοδιοίκηση στη φυσική της βάση δεν είναι ξεκομμένη από την οικονομία και προφανώς ως άνθρωπος της αγοράς αλλά και γνώστης της πολιτικής φιλοσοφίας της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» δεν θα μπορούσα να λείψω και από αυτό το καθαρό προσκλητήριο-γέφυρα ανάμεσα στους πολίτες, την πολιτική και την αυτοδιοίκηση. 

Η ξεκάθαρη πολιτική στρατηγική Τατούλη για την Πελοπόννησο, η δημιουργική συμμετοχή ικανότατων συμπολιτών μας υψηλού κύρους στα ψηφοδέλτια όλων των περιφερειακών ενοτήτων και οι κατάλληλες συμμαχίες με όλο το προοδευτικό φάσμα της ενεργού κοινωνίας αποτελούν εγγύηση νίκης απέναντι σε κομματικές παθογένειες που ακυρώνουν στην ουσία του τον αυτοδιοικητικό θεσμό και εντέλει την ίδια τη Δημοκρατία.  Πάλης ξεκίνημα λοιπόν για την Πελοπόννησο του μέλλοντός μας!»

Google+ Linkedin