ΠΑΕ Ολυμπιακός: Αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί

Για «στημένο πρωτάθλημα που δεν μπορεί να συνεχιστεί» κάνει λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωσή της που εκδόθηκε την Πέμπτη ,23 Γενάρη, σχολιάζοντας τον -εκτός έδρας- αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία και την αστοχία με το VAR.

Στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

«Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό».
Οι «ερυθρόλευκοι», στη συνέχεια, αφήνουν σαφείς αιχμές για τη λειτουργία του VAR στον -εκτός έδρας- αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, που έληξε 1-0. «Μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί».
Επίσης, η ομάδα του Πειραιά αναφέρεται σε «ευθύνες της FIFA, της UEFA και της Πολιτείας», τις οποίες καλεί να τηρήσουν τη νομιμότητα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταλήγει υπογραμμίζοντας:

«Θα σώσετε το ποδόσφαιρο ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR».

Google+ Linkedin