Ο Φρανσουά Μοδέστο δίνει το σύνθημα,της επόμενης σεζόν,του Ολυμπιακού

Μοδέστο: Όλοι μαζί για το 4ο αστέρι
 Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο πρώτος ερυθρόλευκος που δίνει συνέντευξη στην Αυστρία και μιλάει για τη δουλειά που γίνεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ σ΄αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Μοδέστο μίλησε βασικά για την ανάγκη κοινής προσπάθειας ομάδας-κόσμου ώστε να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.«Κατ’ αρχήν θέλω να πω ότι ήρθαμε εδώ να για να γνωριστούμε καλά. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες όπως και νέο τεχνικό επιτελείο. Σ’ αυτές τις 12 μέρες κάνουμε δουλειά στη φυσική κατάσταση και θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά μαζί για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο.

Από τους οπαδούς μας θα ήθελα να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια που είμαι εδώ και ξέρω. Είναι σημαντικό να έχουμε από πίσω μας αυτόν τον κόσμο και να μας σπρώχνει. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Είναι ευχάριστο να πηγαίνεις σε όλη την Ευρώπη και να βλέπεις παντού Ολυμπιακούς.

Πάμε όλοι μαζί για το τέταρτο αστέρι. Θα πρέπει βέβαια να μη μείνουμε μόνο στα λόγια και να λέμε απλά ότι θα πάμε όλοι μαζί για το 4ο αστέρι, αλλά να το κάνουμε πράξη μέσα στο γήπεδο με τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για έργα».
πηγή:http:enikos gr.

Google+ Linkedin