Ο ταλαντούχος κύριος «Ρίψασπις»…με τη φανέλα της Bayer !

Τα «τόμαχοκ» του πολέμου ξέθαψε ξαφνικά (δείτε ΕΔΩ) ο πρόεδρος της Τ. Κ. Κάτω Διμηνιού για να διασκεδάσει αφενός την “κόκκινη κάρτα” που πήρε από το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα και αφετέρου να προμοτάρει μια ενδεχόμενη κάθοδό του στο τοπικό πρωτάθλημα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Δήμου Σικυωνίων, με τη φανέλα της Bayer !

Ψυχανεμίστηκε λέει ότι εχει  διαφορετικές προτεραιότητες από τον Σπύρο Σταματόπουλο !

Σίγουρα κ. Νικολάου έχεις διαφορετικές προτεραιότητες από τον Σπύρο Σταματόπουλο.

Είναι οφθαλμοφανές φίλε Δημήτρη ότι εσύ ψάχνεις εναγωνίως ένα  ΣΥΝΔΕΣΜΟ με την πολιτική – αυτοδιοικητική  πραγματικότητα,αλλά αραχτός και light  δεν γίνεται τίποτα…

Πέντε χρόνια πρόεδρος του Κάτω Διμηνιού και ακόμα δεν έμαθες ότι το 2014 εκλέχθηκες από σπόντα με την “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ”  και όχι με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ που σου έχουνε γράψει στο κείμενο “ανεξαρτητοποίησης”… γιατί ενδεχομένως οι συντάκτες του έλκουν την πολιτική τους καταγωγή από ένα άλλο ΣΥΝΔΕΣΜΟ με χρυσαλήτικα κόλπα !

Πέντε χρόνια πρόεδρος του Κάτω Διμηνιού ήσουν φίλε Δημήτρη ,αλλά λιγοψύχησες να αρθρώσεις λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο,διεκδικώντας αυτά που λες ότι προφορικά ψιθύριζες στο αυτί του δημάρχου ;

Τώρα από ποιον ζητάς τα ρέστα ;

Την ίδια ατολμία επέδειξες  πέρσι όταν ανακάλεσες την υποψηφιότητά σου από  πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σικυωνίων και πρόσφατα όταν από δειλία το έβαλες στα πόδια από το περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα.

Σίγουρα φίλε Δημήτρη δεν θα μείνεις στην ιστορία σαν ένας μαχητής αυτοδιοικητικός

Θα μείνεις όμως ως ο ταλαντούχος κύριος «Ρίψασπις»… 

Google+ Linkedin