Ο Ροναλντίνιο ζει μια καθημερινότητα σελέμπριτι πίσω από τα σίδερα

Ο Ροναλντίνιο ζει μια καθημερινότητα σελέμπριτι πίσω από τα σίδερα

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, o πάλαι ποτέ ‘μάγος’ της Μπαρτσελόνα Ροναλντίνιο (πραγματικό όνομα Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα) ζει μια καθημερινότητα σελέμπριτι σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Παραγουάης,όπου κρατείται για κατοχή πλαστού διαβατηρίου. Μάλιστα οι συγκρατούμενοί του κάνουν ουρά για να του αποσπάσουν ένα αυτόγραφο,ενώ το σωφρονιστικό ίδρυμα της Ασουνσιόν έχει γεμίσει από φανέλες της Φλαμένγκο και της Γκρέμιο με την υπογραφή του “Ρόνι”.  Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Εουκλίντες Ασεβέντο έχει αποδώσει την εικόνα της καθημερινότητας του Ροναλντίνιο σαν κάτι που περισσότερο θυμίζει διαμονή σε ξενοδοχείο, παρά φυλακή: “Είναι ένα διεθνές είδωλο! Σας τονίζω επίσης πως η Ειδική Μονάδα που βρίσκεται ο Ροναλντίνιο, δεν μοιάζει με σωφρονιστική, αλλά περισσότερο με τουριστικό κατάλυμα. Πρόσφατα έμαθα ότι δεν του άρεσαν τα μπισκότα και το τσάι που πήρε για πρωινό, αλλά του έδωσαν chipa (σ.σ. κάτι σαν τυρόψωμο)”. Ο Παραγουανός υπουργός ανέφερε επίσης πως έχει μιλήσει με τον υπουργό Δημοσίας Τάξης της Βραζιλίας, Σέρζιο Μόρο, για την περίπτωση του Ροναλντίνιο και πως η διαλεύκανση της υπόθεσης προχωρά “με σεβασμό στους νόμους τους χώρας”.

Όπως έγινε γνωστό ο Εουκλίντες Ασεβέντο πρότεινε και τη συμμετοχή του Ροναλντίνιο σε ποδοσφαιρικό τουρνουά ,που διεξήχθη εντός της φυλακής της Ασουνσιόν (όπου κρατείται ο 39χρονος Βραζιλιάνος) με έπαθλο ένα κομμάτι χοιρινό 16 κιλών !

Σύμφωνα με δημοσιογράφους που παρακολουθούν την υπόθεση, ο αγώνας όπου συμμετείχε ο Ροναλντίνιο έληξε με 11-2 υπέρ της ομάδας του, με τον ίδιο να σκοράρει 5 φορές και να μοιράζει 6 ασίστ (υπάρχουν και άλλα ρεπορτάζ με λίγο διαφορετικούς αριθμούς), ενώ στο τέλος πόζαραν όλοι μαζί αγκαλιά με το τρόπαιο.Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι συμμετέχουσες ομάδες έδωσαν μάχη για να τον… αποκτήσουν (υπήρχαν ομάδες από τους φύλακες, ομάδες διοικητικών υπαλλήλων, ομάδες κρατουμένων) και ο Ροναλντίνιο αγωνίστηκε τελικά με την ομάδα του Φερνάντο Γκονσάλες Καρχάλο, πρώην παράγοντα της Σπορτίβο Λουκένιο της Παραγουάης. Ο Ιβάν Λεγκισαμόν του ABC TV ισχυρίζεται ότι ο Ροναλντίνιο έκανε και μια μαγική ντρίμπλα στον Μιγκέλ Κουέβας, πρώην ανώτατο δικαστικό της χώρας που βρίσκεται στη φυλακή για διαφθορά, με συνέπεια ο τελευταίος να πέσει στο έδαφος.

Έτσι λοιπόν,όπως μπορείτε να δείτε και στο video ΕΔΩ,το χαμόγελο του “Ρόνι” επέστρεψε όπως τότε που φημιζόταν για το χαμόγελο του, καθώς σε κάθε αγώνα ήταν πάντα χαμογελαστός, ακόμη και όταν οι αντίπαλοι του τον έπαιζαν βίαια, αυτός συνέχιζε να μαγεύει…[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PpBErY__g2w[/embedyt] Και για το τέλος,απολαύστε το τρομερό γκολ του «Ρόνι» , όταν στις 8 Μάρτη 2005 η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε με την Τσέλσι για το Champions League,το οποίο έμεινε χαραγμένο ως το «σβήσιμο του τσιγάρου».

https://twitter.com/i/status/1236591991464644608

Google+ Linkedin